yarensl Kızlar hamileyken mezarlık ziyareti yapılmaz diye duymuştum doğru mu değil mi bilgisi olan var mı
GmtpeeN yarensl valla ben de gebeyim 4 aylikken kayinvalidenin mezar ziyaretine gittim ben türbe ziyaretleri yapılmaz gebeyken ve cenazede bulunmaz diye biliyorum kabristan ziyareti duymadım ilk kızımda da mezar ziyaretine gittim bisey olmadi cok şükür
yasarceyda12 yarensl ben oğlumun mezarına gidiyorum valla haftada 1 kere abdestli olun yeterli lohusayken gidilmez
myangelson yarensl hurafeden başka birşey değil. Hamileyken de gidilir lohusaykende. Ne alaka yani. Ben hamileyken de lohusayken de mezarlığa gittim oğlumun mezarına.
Kukoss Canim ayetel kursini bebeginle kendine oku abdestli ol gidiliyo. Lohusa ve regl olan gidemiyo. Ben sadece baskasinin mezarina vs oturmamistim ona dikkat ettim
yasarceyda12 cakirbebek hamileyken gitmekte sakınca yokta regl iken cünüpken abdestsiz gidilmez hamile de olsak olmasajta bu şekilde gidilmez
ylnydgd Bebek bundan nasıl etkilenecek ki 😂 Hurafeler ve dini boyutunu bilemem de modern dünyada tamamen mantıksız bir söylem bence
Deryz yarensl valla bende duymamıştım böyle birşeyi ama hamile olduktan sonra gitmek istediğimde kendi annem izin vermedi doğurduktan sonra gidersin şimdi gitme dedi