cennetzeynep 13 Haftalıgiz gunler gecmiyo sanki bulantılar hala benimle halsizlik sıfır istah kilo kaybi😭😭
FasulyeveAnnesi cennetzeynep aynı dertten bende müzdaribim 11+ 6 günlüğüm bitmedi bulantı kusmalarım karnımın etleri agrıyor canım
Haribo42 cennetzeynep bende 3 bucuk kilo verdim hic bisey yiyeiyodum evde ve yanlizdim simdi memlekete geldim hala bulaniyo ama en azindan yiyorum zorlada olsa
cennetzeynep FasulyeveAnnesi aynen hatta onkadar agridi gitti doktora gittim acile 3 aydor evden cikamiyorum
cennetzeynep Haribo42 ben yiyemiyorum hemen cikaryorum bulanti hapi aliyordum bi sknti huzursuzluk yapti yan etkilerinde okudum.depresyon yaziyo zaten bi etkisi yoktu
Seherr cennetzeynep benim sürekli bulantım var sürekli aç gibiyim ama iştahım yok ne zaman geçer acaba bulantılarımız. Cinsiyet öğrenenen var mı kızlar
FasulyeveAnnesi Seherr kıza benziyor dedi bana fakat değişebilir en net 14 15 hafta da belli olur Muş
cennetzeynep Seherr haftaya gidecwm ben insallah ogreniriz doktorum soylerim demisti ikili test icin kan verdik
DlstM cennetzeynep 13 haftalıksan kasım gibi olması lazm değilmi çümkü bn 15+4 yim ağustos aonu kısmetse 😂😂😂
Lovelies Al bendende aynı vallah gececek gibi değil bulantılar 12+2 yiz ama:) hayırlısı hep böyle gidcek değil ama :/ yorgunluk halsizlik var hep sürekli
Mavi20 cennetzeynep ay gelip geçiyor büyüyor bile 2 ay 11 günlüğüz anlamadım ben bişey yeniden doğurasım var 😂
Mltm Başlığı görünce bir garip oldum ☺️ 25 Eylül doğumlu kızım şuan 5 aylık ❤️ Gelir de geçer seneye Benim gibi okursunuz yeni başlıkları ☺️
FasulyeveAnnesi cennetzeynep Allah yardımcın olsun canım Bi yerde okudum avakado bulantı kusmaları engelliyor Muş aklınız da bulunsun