Srhn snaaaaa bebekte bi sorun yoksa doktorunuzda önermediyse perinatolojiye gitmenize gerek yok bölüm riskli gebelere bakıyo zaten inşallah sıkıntısız geçirirsiniz gebeliğinizi gerek kalmaz gitmenize🥰
Bnenebiy53 Sudenur16 bebeğin kilosunu organlarını takip ediyorlar ultrasonda olay bu sadece bana genetik olabilir dedi küçük doğum falan ben 28 haftadayım zaten galiba son ayda gelişimi ilerliyo benim bildiğim öyle
Kubrakopuz53 Bende şekerden dolayı perinatoloji takipliyim bebekte 2 hafta ileride 28+2 de kilosu 1441 dedi her hafta çağırıyor
nursenasu27 olmz hangi konuda dönüş yapim tatlım kaçırdım ben galiba herhangi bi sorun varsa cevaplayım hemen
Tatli_bebek12 Bnenebiy53 ben 9 ay gelişim geriliği için gittim doktorum iyiydi guzrl takip etti hep 2 hatta geriden geliyordu bebişim hep zayıf küçük dediler 37 de doğum önerdi doğdu kızım şuan herşey normalde korkmayın sizde
alpanne3 Arkadaşlar mhrsde sadece rısklı gebelere bakılır yazıyorsa ben oradan sıra alsam ıkılı test ıcın bakarlar mı fikri olan var mı
Bnenebiy53 alpanne3 beni perinotoloji bölümüne sevk etmelerine rağmen zor gittim bizim burası sıkıntı galiba rizedeyim ben bi gün sonra gittim o bölüm yoğun oluyo baya bakıyorlar çünkü herşeyine uzun sürüyor biraz
Tatli_bebek12 Bnenebiy53 doğmadan önce 2200 dediler doğdu 1900 e düştü şimdi çok şükür 4 kılo küçük doğan bebekler çabuk toplanır diyorlar doğru demekki
Bnenebiy53 alpanne3 olabilir canım bizim burda doktor sevk etmesi lazım öyle gidiliyor belki bulunduğunuz ilde farklı olabilir