nerbas Sysymom ben de böyle ve Regle 6 gün kala öğrenmiştim aynı testle :) hatta daha silikti çizgi gidip hemen kan vermiştim beta hcg 13 gelmişti. Var gibi kan verin, hayırlı olsun.
Sysymom H_selooo son aylarda hiç gecikmeyen reglim gecikmeye başladı çok emin değilim ama uygulamaya göre 6 gün var ya umarım pozitiftir ama Prodoctora da güven olmuyor
Ecrineylul Sysymom seninle aynı durumdayım kuzum. Benimde 6 gün var . 9. Günden beri prodoctorda çizgi görüyorum inşallah yanilmayiz
Sysymom btlyy ay biraz koyulaşmasını bekleyeyim sonra vereyim inşallah çünkü artık gidip vermeye utanır oldum 🙈
Sysymom Ecrineylul inşallah kuzum da benim regl olacak gibi hafif karnım ağrımaya başladı biraz ümidimi kaybediyorum
Sysymom nerbas teşekkür ederim ayyy umarım benim de pozitif çıkar sizin gibi ama benim pek ümidim yok biraz bekleyeyim ben yine de
Ecrineylul Sysymom 6 gün var daha kuzum bence hemen ümitsizliğe kapılma. Ben akşam üstü yine yaptım çizgi göremedim bu sefer malesef
Sysymom Ecrineylul hadi ya üzüldüm canım ama moralini bozma dediğin gibi 6 gün var bekleyelim bakalım inşallah kopkoyu çift çizgiler görürüz biz de aklımızda acaba bile kalmaz