maviportakal_ Tavsiye edeceğiniz marka var mı mochi ve lansinoh dışında daha uygun fiyatlı arıyorum zaten bulamazsam bunlardan birini alacağım
3boysmom maviportakal_ ben 2.el kullanılmamış lansinoh eller serbest aldım. oğlumda lansinoh elektrikli kullanmıştım cok memnundum. bunları daha deneyimlemedim bakalım. ama fiyat performans olarak bebeo diye bi marka vardı burada onu öneren cok okumuştum
Altin23 maviportakal_ ben Ebebek’in kendi markası olan babymom teklif elektrikli süt pompasını aldım. Henüz kullanmadım ama uygun fiyatlı dige tercih ettim
maviportakal_ 3boysmom eller serbest istiyorum aslında ben de elektrikli başında beklemek zor geliyor
Ozgekiz maviportakal_ mamajoo kullanıyorum, fiyatını bilmiyorum uygun mu değil mi, ilk bebegimde almıştık 😇 ikili bendeki ama tekli alsam da olurmus
Bmk97 maviportakal_ bu konu yüzünden okumadığım post kalmadı ya hala bulamadım. 1 ay sonra doğum var. Kiwi elektrikli ve lansinoh iki modeli araştıyorum 😞 giyilebilir model için hep bozuldu yazmışlar
mervegunerr E bebekte emzirme haftasına özel güzel bi indirim var lansinoh eller serbestte indirimde almayı düşünüyosanız indirimi değerlendirebilirsiniz🥰
Denizj maviportakal_ bebebao eller serbest almaya karar vermiştim ama erken doğurunca acil mamajoo elektrikli olanını almak durumunda kaldım. Prize bağlı olmak inanılmaz konforsuz,önermiyorum. Bebebao ya bakabilirsiniz yorumları vs güzeldi
iremzeyneep Fiyat performans olarak bebebao giyilebilir olanın yorumlarının iui olduğunu ve çevremde kullanan 1-2 kişi memnun kaldığını söyledi bende o markayı alacağım. Görümcem lansinoh elektrikli kullanıyor maalesef konforsuz gerçekten