Baharbstg 36+5 günlük hamileyim sabahtan beri deli gibi canım tatlı çekiyor sürekli tatlı yiyorum ve sürekli acıkıyorum başına böyle gelen var mıı
ZhraFatih Baharbstg ben de tam aksine canm yemek yemek falan hiic bisi istemiyoo senin de canin yemk istyosa ye bebk istyo cnku onu 😁
melegiminannesi Şekerin düşüyordur tatlım cünkü bende hipoglisemi hastasıyım şekerim düştüğü an ki hic yükselmedi hep düştü cikolata yediğimde bile. Bu belirtiler vardı bendede sonradan düşük şeker hastalığım cıktı bi doktorunla görüş istersen
Eminos Bende ayni durumdayim kizlar 36+3 tatli atistirmalik bazen yatmadan once yemek isitip yiyorum istah cok acik yalanci kasilmalar basladi mi hazirliklariniz tamam mi ne durumdasiniz
Baharbstg Eminos valla dün gece 3 te kalkıp yemek yedim kıtlıktan çıktım sanki 2 gündür var bu durum 😂
Eminos Baharbstg benim kontrolde pazartesi insallah biz 2 gun once gece 12 de tantuni yemeye gittik o derece yani
Eminos Baharbstg bi tane ölü ve erken dogumum var hic takmiyorum valla kiloyu filan amaann nasil olsa kilo verilir saglikla kucagimiza alalim da
Baharbstg [bilinmeyen] aşerme hiç olmadı benim sadece bu son günlerde sürekli açım ve tatlı istiyorum😂