H_selooo glsm6464 bence en kesin belirtilerden bazılar gaz sorunu, sık tuvalet ve göğüste değişiklik bunlar var mı?
Sendenbanakalan glsm6464 evet ama sadece belrtin o mu birde yumurtlmadan kac gün gecti ? Benim 5. Günüm belim agrıyo hafif olabilrmi acaba 🥹
Mutlubiriol glsm6464 evet kabızlık, gaz, sık idrar, kasıklarda ağrı göğüste hassasiyet ve sıcaklık erken dönemde gözükebiliyor diye biliyorum
glsm6464 H_selooo göğüslerim normal de adetten önce aşırı hassaslaşırdı bu sefer o yok acaba belirti mi 🙏
aysblz H_selooo 3 gün süren kahverengi başlayıp pembeleşen sonra kesilen lekelenme de belirti midir bat 23dü
glsm6464 Sendenbanakalan 7 gün geçti normalde hiç kabızlık yaşamazdım ve birde göğüslerim adete yakın hassaslaşırdı o yok bu ay acaba belirti mi
Busraaaakkk glsm6464 Evett bende öyle şüphelenmiştim, normalde regl öncesi ishal başladı bende hamile kaldığım ay kabız olmuştum hiç kabız olmayan ben 😬
byelm Kızlar sık idrar mı bilmiyorum sıvı da çok tüketiyorum ama karnım şiş ve sert bi batma gibi bir şey var çok hafif arada da belim ağrıyor sonra geçiyor bende psikolojik 🫥😂