btlyy Kızlar eşimle bir kere korunmasız ilişki yaşadık içime boşalmadı yine de hamile kalma olasılığım varmı yumurtlama zamanıma denk gelmiş olabilir bat 28 Eylül böyle olup hamile kalan var mı
deletedmom43191 btlyy korunmasız iliski oldu diyosun ama iceri bosalma olmadi diyosun net olarak hangisi ona gore yazalim
ylnydgd btlyy zor ama imkansız değil. Yumurtlama dönemine denk geldiyse 1 damla da yeterli olabiliyor
btlyy deletedmom43191 şöyle düzeltirim geri çekilme yöntemi ile hamile kalan oldu mu aslında demek istediğim bu
Kukoss btlyy 3 senedir kalmadim oyle dikkatliydik yani ama baska bisey kullanmadim bosalma olmadigi icin olmadi
Ozgemlym btlyy geri çekilme ile 2. Gebelik canım olma ihtimali tabiki var geri çekilme bir korunma yöntemi değil maalesef 😊
btlyy deletedmom43191 bat 28 test yaptım ama çıkmadı erken mi sizce göğüslerimde dolgunluk sık tuvalete çıkma var
Loveis btlyy ne yaşadığınızı netlestirin bence. İçine boşalma olmadan nasıl bebek oluşabilir? Eşine sor, ne yaptıysa o bilir.
H_selooo btlyy geri çekilme bi korunma yöntemi değil zaten ister istemez gebelik olabiliyor bu durumda
Papatya05_ btlyy ben bi kereden kaldım haberiniz olsun tek bi gece oldu ama kaldım o yüzden asla bikereden bişey olmaz deme Rabbim ol diyince oluyor