Merhaba direk konuya gireceğim, oğlumun öğretmeni yazdı bu sabah “ oğlunuz örgüt kurmuş okuldan kaçacağız diye arkadaşları ile plan yapmış “ dedi. Ben şok… benim oğlum 2 yıl anaokuluna gitti bir kere bile ne rehberden ne de öğretmenden şikayet almadım uyarılmadım da. Çok sakin ve mutlu bir çocuktur. 2 kere şaşılık ameliyat geçirdiği için bu yaşta o ağır anestezilerle baş etti zor günler atlattı. Ameliyat sürecine hazırlarken pedagoga gittik prof olan pedagog çok akıllı sakin konuşkan ve mıtlu çocuk sadece akranları ne derse onları kaybetmemek için onların dediklerini yapıyor dedi. Kiii annesi olarak ben de o huyunu bilirim. Okulda iri yarı çocuklarla okuyor benim oğlum tam 6 yaşı doğdu öyle başladı okula. Bazıları gibi geç başlatamamadım. Uğraştım anaokuluna bir yıl daha gitsin diye rapor veya özel neden olması herek denildi. Rapora karşıyım rapor bir gün karşına çıkar. Neyse, her gün okuldan gelince mutlu geliyor giderken servisle gidiyor mutlu gidiyor öğretmenini seviyor. Okula gitmeyi çok seviyor. Dün geldi “ anne baba bakım biz okuldan kaçma planınyaptık dedi ama böyle gülerek heyecanlı bir şekilde anlatıyor “ ben de uyardım konuştum ki her gün konuşurum. Dinlerim yargılamam ve konuşurum. Konuşkan çocuk ve mutlu çocuk. Kimden çıktı bu dedim Arkadaşlarını söyledi. Ha sanırım oyun hayal ediyorlar dedim Takiii bu gün öğretmen öyle yazana kadar. Ben hep uyaran konuşan ebeveyinlerdenim. Ama hocam her şeye ok derim ama bu konuda iftira atıyorlar oğlum böyle demez oyun kurmuş şu şu arkadaşı o da uymuş dedim. Yani herşeyi o 7 yaşındaki iri yarı çocuklar oğluma yıkmış. Tansiyonum fırladı zaten aktif kanamam var bu aralar. Cinlerim geldi öğretmeni uyardım ve oğlumun arkasında olduğumu da gösterdim. Direk suçlamak yerine birini kurban seçmiş o da benim oğlum. Zaten oğlum ürkek, bir kere bile sokağa yek başına çıkmamış bebek daha o. Bırak parkta tek başına asla tek başına bırakmadığınız evde ona söz verildimi yerine getiriyoruz ki güveni kırılmasın diye. Demem şu ki, bu gün çok üzgün ve sinirliyim. Yarın okula kayınpederimle gideceğiz ve o okuldan kendimiz alacağız çıkışta. Gerekirse o ailelerle konuşacağız. Beni sinirlendirdiler. Sonra öğretmen kusura bakmayın vs vs dedi ama iş işten geçti. Öyle senin oğlun örgüt kurdu da ne demek bu ne biçiç bir cümle. Oğlumu görseniz boyu kısa tuvaletteki sabuna bile yetmez ki oyun çocuğu daha. Diğerleri yapan konuşmayı da öğrenmiş oğlumun üstüne yıkmış bu suçtur. İleride biri kaybolsa benim oğlumdan görür. Suçsuz kendi halinde bir çocuğa yıkıyorlar. Valla yarın okula talan edeceğim. Kanıma canıma bastılar. Hep sessiz kendi halinde olanları kurban seçen bir ahlak yoksunu topluma sahibiz. Böyle bir üzüntümü içimdeki bu zor bir süreci paylaşmak istedim ağlaya ağlaya yazdım. Eğer harflerim hatalıysa kusura bakmayın. Siz olsanız naparsınız ben perişan haldeyim şu an .