melikealtin Genital bölge temizliğinizi nasıl yapıyorsunuz kızlar evde lazer yapıyordum hamile kalınca bıraktım artık göbeğimden göremiyorum jiletle zorlanıyorum ağda çok can yakıyor bıktım bu işlerden
Zhde melikealtin Venüs’ün mor jiletini kullanıyorum canım norml jilet gbi değil hem cikarmiyo hem cogaltmiyo çok memnunum
2kizannesi30 melikealtin ay aynı sorun bndede var destek alıp yapoyum doğuma yakın agdaya gidecem en son çare
Mystil25 melikealtin ben de lazer yaptırıyordum artık göremediğim için jilettense tüy dökücüyle yapmayı düşünüyorum çünkü ağda da çok çoğaltıyormuş
Zeynepefem Zhde onu nasil kullanıyorsunuz benim heryerimi kesiyor mahvoldu vücudum benimkinde mi bi tuhaflık var
Zhde melikealtin yok canım benmki küvet banyomuz bı ayağımı yukarı kaldiriyorum sonra Allah ne verdiyse
Zeynepefem Zhde benimkini o jel kısma rağmen hep kesti düşününn. Kullan at olanlar ondan kat kat iyi onlar hic kesmiyor ama bu jelli olan hep kesti. Ben de anlamadım nasıl oluyor
ikball1 Mystil25 gebelikte tuÿ dökücü onerilmiyor doktorum ağda yapabilirsin dedi bende lazer yapıyordum jilet daha kötü benim açımdan