kayaaseyda Merhaba kızlar 21 haftalık olduk geçen hafta doktorum Plasenta previa marginalis dedi ve bu durum açıkçası biraz beni tedirgin etti. Bu durumu yaşayan ve doğum yapan var mı acaba? Yukarı çıkma ihtimali var mı çıkması için neler yapılabilir ?
Gamze010 Benimkide ayniydi 32+6 kanamam geldi doguma aldilar yukarı cikmadi bazilarininki cıkıyo ama benimki cikmadi
kayaaseyda Gamze010 hadi ya peki yürürken vs ağrı hissediyor muydunuz ben kasıklarımın ağrıdığını hissediyorum ve ayrıca bebeği aşağıda hissediyorum. Peki bebeğiniz küvezde kaldı mı doğumdan sonra
Gamze010 kayaaseyda 22 gün kaldi agrim cok oluyo sanki asagidan cikacak gibi baski kasik agrisi sana tavsiyem yediklerine dikkat et cocugunun gelisimi önde gitsin cevizini kuruyemisin vs muzunu kilo aldir 2 kilo dogdu cocugum 2 kilo aldm kuvezde ilgilenmemisler kilo almadan cikti
Gamze010 Gamze010 erken dogum riski cok oluyo senin cocugun kilosu iyi olursa o kadar iyi oluyo gelisimi cok onemli fazl kuvezdede kalmZ
kayaaseyda Gamze010 tamamdır canım çok teşekkür ederim bilgi için mutlaka dinleyeceğim ve ona göre beslenmeye dikkat edeceğim inşallah iyi olur sonu aşırı tedirgin oldum zaten
Gamze010 kayaaseyda içini ferah tut hersey olacagina varır 🙏🏻 insallah gününde gelir ağır bisey kaldirma kesinlikle fazlada yorulma