momblog Kızlar afedersiniz su gibi bi ishal değil ama kabızlıkta değil. Karnıma sancı giriyor ve tuvalet ihtiyacım oluyor karnım gurulduyor yani acaba regl mi olacağım ?
Mom_26 momblog bende burada durayım 3 gündür bu haldeyim benim hep bağırsaklarım kendini temizler adet olurum bu sefer günüm iki gün geçti ama tüm belirtileri edet belirtisi
Havin49_ momblog ben adet olmaya yakın öyle oluyorum hamile kaldıktan bir ay sonra ishal başlıyor hemen hemen doğuma kadar değişiyor malesef
Mom_26 momblog iki gün önce yaptığım test silik çizgiyle pozitif çıktı markası fortest. Dün de yaptım erken gebelik testi hemde baya pahalı bir test tek çizgi
Mom_26 momblog ilk 5 dk çıkmıştı birde biliyor musun çok üzüldüm 😐 işte tüm belirtiler adet belirtisi olunca kan vermeye korkuyorum
momblog Mom_26 alır canım ama ne olur ne olmaz hamilelik için geldim deme karnım ağrıyo midem bulanıyo de sonra doktora da gebelik şüphem var de o zaman alırlar
ygzmom momblog merhaba benimde adetime 7 gün var ve ishal başladı siz gebesiniz sanırım çok mutlu oldum sağlıkla kavuşun❤️ ishal ne kadar sürdü acaba
ygzmom momblog ya ne diyeceğimi bilemedim çok üzgünüm Rabbim bir daha nasip etsin sağlıkla size inşallah