busra34__ Kocaeli şehir Hastanesi’nde fetal DNA yapılıyor mu fiyat hakkıdna bilgisi olan var mı hastaneyi aradım ulaşamadım
kalbiminpariltisi busra34__ fetal dna ücretli bir test hiçbir devlet hastanesi yapmaz. Özel hastanelerle görüşün onların aracı olup yaptırdığı bir sürü marka var fakat fiyatları epey yüksek
busra34__ iremzeyneep internet sitesinde doğum öncesi olarak yazıyor aslında fetal açıklamalarda niye öyle yazmışlar ki🥲 nezaman görüşmüştünüz hastane tıbbı genetiğe yönlendiriyor onlar da telefonu açmıyor resmen ulaşılmıyor😓
busra34__ kalbiminpariltisi bazı üniversite hastaneleri yapıyor(öğretim görevlisi bizzat hocamdan öğrendim) Eskişehir’de yaptıranlar var tabi ücretsiz olmadığını biliyorum ama fiyat açısından değerlendirilebilir
ayseveysel Bende baktım ama kocaeli üniversite hastanesi sayfasında yazıyor fetal şehir hastanesinde yok yarın üniversite hastanesine ulaşmaya çalışcam bilgi alabilirsem iyi olur
ayseveysel Malesef bakmıyorlar bakanlarda başka yerlere yönlendirip telefonlara cevap vermiyorlar anca hastaneye gidip öğrenmek gerekiyor sanırım.