Ecrineylul Kızlar reglime 6 gün var. En alttakini bu sabah yaptım ilk idrar ile sizce var gibi mi yoksa kuruma çizgisi böyle mi oluyor ? 10 dakika içinde çizgiyi gördüm ama durdukça dahada belirdi.
Bykessra Ecrineylul ilk 5 dakika içinde çıktıysa var görünüyor canım ama bu testlere yüzde yüz güvenme çok yanılan var son zamanlarda inşallah hamilesindir
Ecrineylul Bykessra ilk 10 dakika içinde çıktı gördüm ama durdukça dahada netleşti. Prodoctor kullanıyorum hep inşallah yaniltmaz
Bykessra Ecrineylul awox al bence o benim tecrübe ettiğim en doğru testlerden. Zaten başka bi testte de pozitif çıkarsa kesin diyebiliriz bence
gamzezu5 Gebelik yoksa hiçbir şekilde kuruma çizgisi dahi çıkmaz benim bildiğim bende hep öyle olmuştu 🤭 bence hamilelik var sağlıkla mutlulukla güzel haberler al inşallah 2 gün kala tekrarla yeniden bence
Smyyeeblgen Ecrineylul tabıı hayır her hamılelık farklıdır ılla kasık gogus bel agrısı olmak zorunda degıl benım bulantım daha yok bazılarının başlamış bazılarında hıc olmuyo bu surec herkeste farklı canını sıkma 🫠 tadını cıkar 🌼