Ecrineylul Kızlar merhaba erken gebelik testlerim çok çok çok silik çıkıyor kamerada gözükmüyor ama ben bakınca görüyor gibiyim. Reglime 6 gün var sizce erken mi, sizde durumlar nasıldı???
Minikkkk_0 Ecrineylul ben regl 6 gün kala yapmıştım silik çıktı ertesi gün yaptım baya koyulaştı akşamına da kan verdim 14.11’le öğrendim
Minikkkk_0 Ecrineylul https://mutluresim.com/images/2025/09/24/XpZDEl.jpeg. Benden başkası görememişti arkadaşım inanmamıştı bu testle bana hamile olduğuma diğer ikisinide ertesi gün yapmıştım o zaman inanmıştı
Minikkkk_0 Ecrineylul yok hemen çıkmadı ben negatif sandım çantama attım ⅔ dk sonra hadi bidaha bakayım dedim o zaman gördüm
Minikkkk_0 Ecrineylul sabah yapmıştım predictor markayla negatif çıkmıştı bide sonra otururken birden içime bir his geldi gittim aldım eczaneden öyle öğrendim bebişimi şimdi 23+3 olduk
Ecrineylul Minikkkk_0 maşallah☺️ darısı başıma inşallah, bende heyecanlanıyorum 4 gündür yapıyorum hepsinde çizgi görüyor gibiyim ama hepside kuruma olmaz yani diye düşünüyorum
aysegulozak Minikkkk_0 benimde oyle cikiyor ama kan negatif adete 3 gun var hangi erken gebelik testi yapsam cok silik ama sonuc 0.2
Minikkkk_0 Ecrineylul size tavsiyem çevre eczanelerde varsa miratech marka test alın aşırı aşırı hassas burada da kimse kötü yorum yapmamış yani sizin kaç gün vardı reglye
Ecrineylul Sendenbanakalan hayır hiç belirtim yok sadece göğüslerim dokununca acıyor. Her regl döngüsünde oluyor o da
Ecrineylul Sendenbanakalan belirti olmadığı için anlayamıyorum çizgiler yanıltıyor beni diye düşünüyorum
Minikkkk_0 gulayaxa yok miratech markasında pozitif verdi hatta şaşırmıştım biri 350 tl en hassas diyorlar diğeri 60 tl daha iyi