Nurtanesininannesi Kızlar kasımda doğum yapacağım, hemşireye bir alt üst, zibın, çorap dışında ne vermeliyim sizce? Örgü yelek ya da ceket verilmeli mi? Bir de siz tulum mu giydireceksiniz alt üst takım mı?
Gul1402 Nurtanesininannesi merhaba bende kasımda dkgum yapacağım insallah. Cok kalin vermeyi düşünmüyorum çünkü hastaneler cok sıcak oluyor zaten . Ama cikis için kalin bir battaniye düşünüyorum
Gulsenk Ben de o tarihte doğum yapicam alt üst takım içine çıtçıtlı kısa kol zıbın veya uzun kol zibin bir de kalın olmayan bir baattaniye ve bez vermeyi düşünüyorum. Bence hastane ortamı bebekler için ideal olacak isidadir o yüzden yelege veya ekstra kalın bişeye ihtiyacı olmayacaktır ama çıkış için üzerine kalın battaniye olabilir veya yelek ceket gibi kalın giysiye yaşadığınız yere göre ben sıcak bir yerde yaşıyorum çıkışta da yelek vs almicam ama kalım bı battaniye alicam nolur nolmaz diye
Nurtanesininannesi Sağ olun kızlar, ben de öyle yapayım bir kalın battaniye alayım hastaneye. Ev için de örgü yelek ceket bulabilirsem alayım.