Papatyaaam1 Kızlar karnım ve goguslerom arasında ki boşlukta dünden beri ınanılmaz bir acı ve ağrı var neden olur acaba bılıyomusunuz doktora gıtmelımıyım 29 haftalık olduk
0Berfin0 Papatyaaam1 benim de göğüs ortam ve sırtıma vuran ağrılarım oluyor mide yüzünden karın kasık ağrısı da oldu geçen gün hastahaneye gittim sancı çıkmadı çok şükür bol su iç dinlen dediler başka da bişey demediler canım sen de bi git istersen safrana bakılmadıysa bi ona baktır
Annekuzusu123 Papatyaaam1 ona baktır buna benzer ağrılarla gittim ve saframda taş varmış gebelik üretmiş sezeryandan sonra ameliyat ederiz dedi
Papatyaaam1 0Berfin0 kaçıncı haftadasın kuzum ya ben gıdıyorum benım sancıma bakılmıyor bazısında sancı olurmuş ama hıssetmezmis ondan da korkuyorum
0Berfin0 Papatyaaam1 31. Haftamdayım canım devlette biraz geç bakıyorlar galiba Nst ye 30. Hafta da özelde randevum vardı artık her geldiğin de gireceksin Nst ye demişti ama ağrım olunca devlet acile gittim hemen Nst bağladılar duruma göre bağlıyorlar galiba