Ozgemlym Kızlar birşey merak ediyorum. Benim 2. Gebeliğim ilk kızım 40+0 da suni sancı ile geldi hiç açılma sancı vs yoktu.26 haftalığız 2. Gebeliğim daha mı erken geliyor bebişler yaşayan varmı?
Fulyaaa1 Ozgemlym benimde ilk kızım 40+5 de suni ile doğdu bu sefer kendi sancımla gelmesini çok istiyorum aynı haftadayız bu ara da 🌸
Ozgemlym deletedmom43191 ayy hadi ya bende erken gelirmi acaba diye düşünüyordum 🫢🫢❤️ sağlıkla büyüsünler
Ozgemlym melaly ayyyy 41 hafta amanin 🥰🥰 dayanamayacağım gibi geliyor ben bu sefer galiba azcık kendi sancımla erken gelsin istiyorum 🙏🙏 sağlıkla büyüsünler
Ozgemlym Fulyaaa1 bende bende ama 40 hafta inan gözümde nasıl büyüyor bu defa 🫣🫣🥰 sağlıkla gelsinler tabi önceliğimiz o ama ilk kızımı 2 aylıktı öğrendim bunu 4 haftalıktı galiba ondan geçmiyor diyorum 😇
melaly Ozgemlym ben doğurmak istemiyordum ki. Karnımda keyfim çok yerindeydi. Dr demişti “ikinciye hamile olan anneler neler yaşayacaklarını bildikleri için doğurmaya acele etmiyorlar “diye. Bana göre haklıydı. :)
Ozgemlym melaly yaa ben hareketlerim kısıtlandığı için gelsin istiyorum 🥰tabi zamanında gelsin yine ama çokda bekletmesin sağlıkla inşallah 🙏