visnelicheescake eslem2121 kesinlikle öyle ya ben artimed ile öğrendim yalancı verdiği için ilk inanmadım sonra duratest ile dogruladim
staRmama eslem2121 ooo 😂 ben ikinciyi doğurup tüpleri bağlatmak istiyorum kuzum ama herhalde 30 yaştan önce baglamıyprlarmıs
Akseec Testim halâ duruyo dün kıpkırmızı olmuş bi saatte ilk dakika da gölge vardı sadece noluyo ya dedim sonra bidaha yaptım negatif yani prodoctor alınmaz bacılar awox tan devammm
MS2 eslem2121 bu hamileliğimde resmen 5-6 gün kala adetime adet oluyor gibi hissettim hiç belli olmaz iki gün daha olmazsan kesin test yapppp🥹
Deletedmom_787 MS2 merhaba reglime 5-6 gün var benimde kasıklarım ağrıyor sanki regl olcakmışım gibi sizde aynısını mı yaşadınız? Hamile misiniz ?🌸🥺🙏🏻💕
staRmama eslem2121 ay yok bacım ya bunu da doğurayım Allah ikisine sağlık güzel hayırlı ömür versin ben ben olmayı özledim 🥹
MS2 Deletedmom_787 evet tam olarak öyleydim ve şimdi 15 haftalık hamileyim Rabbim sana da hayrla nasip etsin inşâAllah sen de hamilesindir 🥹❤️
MS2 Deletedmom_787 erken daha normal testler için özelliklede idrar testinde erken testlerini sabah ilk idrarla yapmalısın