anneoluyorummm103 babytwo22 bende inanmak istemeyip içten içe de tedirginim o yüzden en iyisi beklemek 6 ay beklemişim sonuçta 3 ay daha beklerim 😂😂
Bebivekedi babytwo22 valla iki hafta önce kestirdim hemde kahkül kestirdim saçım kendine geldi Allah’ın verdiği can benim saçıma bağlı olamaz ☺️
dilaradoyan babytwo22 doğruysa bile doğruluğu nasıl kanıtlayasınız ki? Yani ömrü 70 olsa saç kestirdin diye 40a düşse nerden biliceksin 🤷🏻♀️ömrü ancak rabbim bilir bunlarla hiç kafanızı bulandırmayın. Her iki hamileliğimde en az ikişer defa kestirmişimdir heralde
babytwo22 Neoncivciv anladım canım öyleyse kestiricem çünkü gerçekten bakımı da geçtim fazla dökülüyor
babytwo22 tkrk elinden geliyorsa iyi yapmışsın ben hayatımda bir kere denedim oda saçma sapan oldu bir daha tövbeliyim 😅
Seyda-06 babytwo22 ben tuttum kendim kestim hatta ömrünü belirleyen benim saçım değil allahtır. Hurafe şeylere inanmamak lazım iyiki de kesmişim saçım nerdeyse hiç dökülmüyor artık
Nissog Bana göre de hurafe ben de kestirmek istedim ama annem ve kayınvalidem izin vermedi. Bir tanıdığımız saç kestirme demelerine rağmen kestirdi maalesef bebek vefat etti onunla alâkası yok eminim fakat bir tırstım o yüzden doğumdan sonra kestireceğim.
Sydaglsen babytwo22 böyle bi şeye inanmak saçmalık ya saç kestirdin diye çocuğun kaderiyle mi oynuyoruz yani bu kadar kolay mıydı 😄