Ehjfjsjs patulii 37+0 da doğurdum nişanım geldi zaten sezeryandim gün almıştım hastaneye gidince acilmam olunca direk ameliyata alındım kuveze girmedi 3.200 du kg canm emme refleksi yoktu onuda 2-3 günde aştık
Tuba-27 patulii iki buçuk kilo üstü bebekler kuveze alınmıyor başka sorunu yoksa altındakiler prematüre Bebek diye geçiyor
donmez685 patulii 36+4te kızım doğdu 3.300dü kilosu küveze girmedi sizinkininde kilosu iyiymiş ciğer geliştirici vuruldunuz mu hiç
patulii Ehjfjsjs Tuba-27 İlk doğumum 37+5 haftada 2620 doğmuştu oğlum, solunum sıkıntısı yüzünden küveze girmişti şimdi de sancım oluyo korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan, cumartesi günü kilosu 2900 dü bebeğin. Kontrolüm de haftaya, bugün gidicem bi
Tuba-27 patulii korkma yaaa sütün kesilmesin stres yapınca birşey geçmiyor ele ilk çocuk vefat etti benim kızıma hamile kaldım ardından 3kg doğdu kuveze aldılar sarılık var dediler ciğerleri enfeksiyon kapmış solunum yolları tıkalı zor nefes alıyor denildi ilk çocuk vefat etti bu kuvezde ölecek sandım stresten mastır oldum sütüm kesildi 14 gün yattı çıktı çok şükür şimdi 4 yaşında kreşe gidiyor olan sütüm e oldu kızımı 4 ay zor emzirdim stres yapma herşey olacağına varır
Ehjfjsjs patulii korkma.canim kgsu gayet iyimis daha günde de sen dikkat et Yemene icmene daha çabuk toplar hem sütun kesilmesin takarak sütun de gider ama ben kuveze alincgni düşünmüyorum iyi düşün iyi olsun 🥰