Selinpol Herkese merhabalar 25 Şubatta Doğumum gerçekleşti biraz uzun yazıcam ama herşeyi anlatayım ki merak edenlere belki biraz yardımım olur diye düşündüm 😊 Öncelikle çatı darlığı sebebiyle zorunlu sezeryan olacaktım spinal sezeryana karar verdik 12.30da ameliyata alınacaktım sabah 9 buçukta hastaneye yattım nst kan şekeri tansiyon gibi kontroller yapıldı ve sonda takıldı ben sondadan çok korkuyordum herkesin acı eşiği farklıdır ama İnan’ın anlık bişey bi derin nefeste takılıyor orda olduğu sürecede bir rahatsızlığı yok sonra ameliyathaneye götürüldüm anestezi ekibi tarafından belimden iğne yapıldı yapılan iğnenin hiç acısı yok sadece biraz ilacı verirken garip bir his oluyor fakat ben uyuşmadım ve genele dönmek zorunda kaldık bazı bünyeler uyuşmayabilirmiş eğer böyle birşey yaşayan varsa korkulacak birşey yok seruma hemen genel anesteziyi yaptılar ve gözümü açtığımda ayılma odasındaydım beklediğimden çok çok az ağrım vardı sonra odama çıkarıldım ve bebeğim geldi o an zaten acı falan kalmadı. Hastanede 1 gece kaldım ve ertesi gün öğlen çıkışım yapıldı bu sürede hep serum verildi rahmin kendini toplaması için serum bitince ağrılarım çok şiddetli olucak diye hep korktum ama hiç öyle çok ağrım olmadı dikiş yerleri de çok fazla acımıyor en önemlisi gaz çıkarabilmek ben gazımı çok zor çıkardım ve onun ağrısını yaşadım haraket etmek tabiki ilk günler çok zor ama ne kadar çok haraket ederseniz o kadar çabuk kendinize geliyorsunuz ilk gün yürüyemezken sonra bi bakıyorsunuz hiç kimsenin yardımı olmadan çocuğu kucaklıyorsunuz tabiki evde işler daha kolay kendi yatağınız kendi tuvaletiniz herşey yoluna giriveriyor merak ettiğiniz herşeye vakit buldukça cevap verebilirim herkese hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum 😊 başka bir postta da neler işime yaradı neler işime yaramadı onları yazacağım