dilek190 Yani donuyorum sanki kanım cekilmis eşim maşallah atletle uyuyor ben kışlıklarımı cıkarttim kız normalmi?
Tugceaker dilek190 14+3 ben de öyleyim valla bizden beslendikleri için kanımızdan gidiyormuş diye biliyorum bu yüzden doktor kan hapı kullandırıyor bize
Tugceaker dilek190 aaa bakılması lazım hatırlat bi doktora benm hemen bakılmıştı kan değerlerime 10.9 du hemen demir takviyesi kan hapı yani bide decavit d vit 3 yazdı
Nslsh-989 dilek190 ya aynı bende öyleyim 15 haftalığım geceleri titreyerek uyanıyorum içim titriyor sanki karda kışta saatlerce sokakta kalmış gibiyim eşim kan ter içinde kalıyor ben üşüyorum
akincagla Demir eksikliği oluşuyor gebelikte doktora söyleyin büyük ihtimal demir ilacı yazar bana yazdı ordan biliyorum
ysmn08 dilek190 bayburt ta birde taşınma sürecindeyim halılar falan da yok eşyaların bi kısmı gitti büyük ihtimal ev soğudu 😂
iclalnur dilek190 Ağustos ayında hamile olduğumu öğrendim canım, gebelik belirtisi olarak bir üşümek geldi bana da. O gün bugündür çok üşüyorm bende , kesinlikle hamilelikle alakalı. Kan değerlerimde normal bu arada.
YyyyYasemin dilek190 20+1 haftalığım eşim dahi şaşırdı sen üşümezdin diye hatta eşim kazakla yatardı ben nerdeyse utanmasam atlet ile gezecektim o dereceydim ama şuan kat kat giyiyorum patik ve kalın çoraplar giyiyorum kanıma da bakılmıştı çok iyiydi
3bebem dilek190 6+2 donuyorum elim ayağım buz Sivas ta soğuk gerçi İzmir’den geldiğim için şok etkisi olabir 😂
Pelinytm dilek190 bende üşüyorum 27. Haftamdayım B12 ve kanım düşük şu an sizde değerlerinize bi baktırın