Merhaba bugün şehir hastasinde 2.sezeryanımı oldum planlı şekilde ben çok merak ediyordum ne yaşarım diye o yüzden anlatmak istiyorum. 36.haftamda bütün kan tahlillerimle anesteziye muayene oldum. Doktorum 38+2′ye gün verdi. O güne kadar 3 güne bir gelip nst ultrason sürekli muayeneye geldim hatta sancım çıktığı için doktorum beni bekleme kanaman olursa acilden giriş yap hemen dedi. Neyseki bebisim gününü bekledi. Sabah acilden giriş yaptım önce nstye alındım tansiyon ölçüldü damar yolum açıldı ve gebe servisine yatısim oldu burada yine nstye bağlandım yanınıza refakatcinizi aliyolar ama eşya istemiyorlar asıl yatış lohusa servisine oluyor, sadece bebek eşyalarını istediler ameliyathaneye giderken. Gebe servisinden doktorum arayınca ameliyathaneye indik inmeden önce önlük giydirirken sondamı taktılar. Doktorum bekliyordu kalabalık bi ekip vardı spinal iğnem yapildi çok hafif hissettim uyustugumdan emin olduktan sonra 5 dakika geçmedi bebeğimi gördüm 🧡🥹 gösterdiler sadece giydirip onu götürdüler, benim çıkmam 45 dakikayı buldu doktoruma sohbet halinde dikisim yapildi sadece çekiştirme ve baskı hissettim ağrım olmadı o sırada ama çok üşüdüm titriyordum yukarı geldigimde dudaklarım mosmormus, ameliyathanede işiniz bitince yukarı çıkmadan bir odaya aliyolar orada isitmaya calistilar beni tansiyonuma bakıldı iyi olduğumdan emin olmadan gondermediler yukarı. Bebeğimi bebek odasina goturmusler iğneleri doktor muayenesi olmuş. Ben odaya gelince haber verdik getirdiler 🧡
Benim merak ettiklerimi cevaplayayim;
- Tek kişilik oradayım şans eseri yan yatağım boş ama iki kişilik odalar
- Sabah akşam ziyaret saatinde herkes gelebiliyor bütün arkadaşlarımız geldi
- cocuk aliyolar ziyaret saatinde
- eşim rahatlıkla sürekli girebildi babalara tolerans var
-hemşireler ebeler çok yardımcı nasıl iyi hissedeceksiniz o oluyor
- ikinci sezeryanim daha kolay oldu bence dikiş ağrım çok az var 5 saat sonra yürüdüm
Biz kavuştuk bütün bekleyen gebe arkadaşlarım darısı başınıza🙏🙏