Ipek321 ozlem889 Ayy Amin Allah razı olsun hepimizin iyi insanlara iyi doktorlara denk gelelim inşallah 🥰
Ipek321 Mammaamai Maşallah Allah’ım size bağışlasın 🥹🌸 Bebeğinizi de sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🏼
Ipek321 Gamze20 Evet çoğu çoktur öyle sorun yoksa nst yapmıyor en iyisi aslında dediğiniz gibi ultrason da görünüyor zaten
beyzaakartal Ipek321 ben 34 haftaya kadar ayda bir gittim ilk nstye 34. Haftada girdim sonra da haftada bir çağırmaya başladı zaten doktor
Ipek321 beyzaakartal bende suan 31. Haftadaki kontrole gidicem bu zamana kadar ayda 1 gittim galiba 31. Haftadan sonra 2 haftada bire düşürür doktor tabi bebegin de durumu önemli diye biliyorum bir sorun yoksa çoğu kişi nst 35 36. Haftaya kadar girmiyormuş baya merak ettim bakalım bana ne diyecek doktor
Lalakaplangl beyzaakartal beni 36 haftaya kadar ayda 1 çağırdı, bu haftadan sonra haftada 1 gel dedi, hiç nst ye girmedim, herhalde bebeğin durumuna ve doktora göre değişiyor
Halime34 Ipek321 bende Salı günü gidicem hastaneye merak ediyordum ne zaman nst olur diye bizde 31 haftalık olduk bakalım ilk nst ye alır mı bilmiyorum Salı günü ögrenmiş olucaz
Ipek321 Halime34 ayy sizin benden az kalmış benim daha randevu ya var salı günü müsait olursanız guzel haberlerinizi bekliyorum canım benim 🥰
Lalakaplangl Ipek321 benim bugün doktor randevum vardı 36+3 teyim hiç nst ye girmedim, doktorum gerek görmedi
Ipek321 beyzaakartal valla öyle devlette bazı doktorlar birsey de demiyor valla hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
beyzaakartal Ipek321 imkanı olan bu hamilelik doğum sürecinde özele gitmeli bence ben hamileliğimin başından beri devlete de çok gittim ama o kadar kötü davrandılar ki ya da bana öyle denk geldi bilmiyorum
Leyli44 Ipek321 benimde ilk gebeliğim riskli olduğu için 30 dan itibaren NST ye giriyorum. Son girdiğimde gecen hafta minik sancılar çıkmıştı her hafta gireceğim 34 haftalık olduk
Ipek321 Leyli44 Yaa sizi çok iyi anlıyorum benim de ilk gebeliğimde öyle olmuştu ama şükür 34 olmuşsunuz. Sağlıkla kavuşun inşallah bebeğinize ♥️🤲🏼
Ipek321 beyzaakartal Ah ahh ne desem bilemedim valla imkanım olsa en guzel özele giderdim valla. Ama işte jmkan yok fiyatlar ateş pahası. İyisine de denk geldim kötüsüne de durmadan isyan ediyorum öyle doktorlar öyle ebeler öyle hemşireler var ki sanki zorla o mesleği biri vermiş onlara. He iyisi de var mi var ama binde bir denk geliyor
Gamze20 Arkadaşlar aranızda tdap aşısını 34. Haftada yaptıran var mı lütfen geç yaptıran varsa bana bilgi verebilir mi herhangi bir sorun oluyor mu?🙏🏻
beyzaakartal Ipek321 gerçekten de öyle herkes en iyisine en güzeline gitmek ister ama bazen şartlar el vermiyor maalesef devlette bize iyi denk gelmemesi ve önceden bir kaybımın olması beni daha çok itti aslında özele ama Allah büyük ne yaşarız belli olmuyor tabi ki