Psksecil CerenVarol 34 hafta güzel bi haftaymıs bebek için neden kaybettiniz bebeğinizi? Bende preeklampsi yaşıyorum şuan 35im kontrol altındayım
Deletedmom2224 Allah hepinizden razı olsun bebeğimi kaybettikten 7 ay sonra dün tekar gebe olduğumu öğrendim inşallah bu sefer güzel olur her sey
Ozgeozcanbora Deletedmom2224 merhaba bende ilk gebeliğimde 28 haftada preeklampsiyle erken doğum yaptım bebeğim yaşıyo çok şükür kaybınıza çok üzüldüm rabbim bidaha yaşatmasın bende şimdi tekrar hamileyim ve korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan sizde durum nasıl?
Deletedmom2224 Ozgeozcanbora merhabalar 7 haftalık olduk bizde şimdilik asprin omega 3 kullanıyoruz bakalım doktorum tekrar olabilir de olmayabilir de dedi beklemekten başka çare yok 12 haftalıkken erken ayrıntılı ultrason yapılacak riski belirlemek için Insalla h olmaz diye dua ediyorum. Siz kaç haftaliksiniz inşallah ikimizde aynı şeyleri tekrar yaşamayız 🤲🏻❤
Ozgeozcanbora Deletedmom2224 bizde 20+1 olduk bnmde ayrıntılı ultrason yapıldı şimdilik beslenmesi fln güzel bebeğin omega 3 magnezyum aspirin bide oksapar iğne kullanıyorum siz hangi şehirdesiniz
Deletedmom2224 Ozgeozcanbora istanbul gaziosmanpasadayim. Bana iğneyi gerekli görmediler nedense bakalım bizim nasıl olacak
Ozgeozcanbora Deletedmom2224 bana trombofili paneli yapılmıştı orda pıhtılaşma problemi çıktı o yüzden iğne başladı doktorum cnm
LINDAMAY Deletedmom2224 başınız sağolsun rabbim tez zamanda kucağınızı doldursun 🙏 bu sabah gebelik zehirlenmesi ile biten bir doğum hikayesi okumuştum bir bakın isterseniz
Deletedmom2224 LINDAMAY okudum canım bizim ki ağır gebelik zehirlenmesi arkadaş daha şanslı çok şükür 😊 allah razı olsun teşekkür ederim 🤲🏻
Ozgeozcanbora Deletedmom2224 benim 5. Haftadan itibaren iğne başlandı cnm ay inşallah bizde 37 38 görürüz dua ediyorum herkese
Duyguxx Deletedmom2224 öncelikle geçmiş olsun . Ben yaşamadım fakat hastAnede aynı rahatsızlığı geçirmiş ve 2. Kez hamile olan biriyle tanışmıştım. Doktor takibindeyim sürekli demişti. Yani ayda bir değilde 2 haftada bir gidersiniz kontrollere muhtemelen. Rabbim tekrar yaşatmasın. Bide benden size tavsiye devlet hastanesinde yaptırın kontrollerinizi daha sağlıklı 🙏🏻
Deletedmom2224 Duyguxx bu sefer hem araştırma hem özel hastane takipli olacağım daha çok yeni olduğu için ayda bir şimdilik kontroller bakalım ilerde ne olcak😊 allah razı olsun teşekkürler 🤲🏻❣
Ozgeozcanbora Ozgeozcanbora ilk gebeliğimde tansiyonum 20 / 14 olmuştu ve doğumdan sonra gözlerim görmemişti çok ağırdı preeklampsi rabbim bi daha yaşatmasın
Deletedmom2224 Ozgeozcanbora sizin çok çok yüksekmiş tansiyon bizim 16/11 'di. Ahh ahh allah yardımcimiz olsun sağlıkla kucağımiza alalım Inşallah kazasız belasız 🤲🏻💕
Deletedmom2224 Fatmaaldmr neyden oluştuğu belli olmayan bir rahatsızlık. Genelde bir anda ortaya çıkıyor. Tansiyon, idrarda protein, üst karın ağrısı gibi belirtileri var. Ama sebebi belli olmayan bir hastalık
Rukiyealtay Kayra2307 merhaba mart ayında yazmışsınız şuan nasıl durumunuz inş tekrarlamamıştır bende ilk gebeliğimde preeklampsi oldum be 5 sene sonra şuan hamileyim bilgilendirirseniz sevinirim iyi gunler
Aysehatunn Rukiyealtay canım bende idrarda protein kaçağı cıktı 8 hafyalık hamileyim ben ne yapacagım ya doktorum 1 ay sonra tekrar yapıcaz dedi