feyzavemercimek Deletedmom_297 Kuzu ben Çağsudaki Bülent hocayı öneririm 1300 TL muayene ücreti, ben memnundum ama hem ücreti hem de sorunsuz Bi hamilelik geçirdiğim için kadın doğuma geçtim
Deletedmom_297 feyzavemercimek mesaj attım canım insülün kullanıyorsan bakamam dedi ve malesef insülün kullanıyorum 😔
Fuunndaaa Deletedmom_297 özel hastanelerdede perinatoloji uzmanları oluyor genelde bende özel hastanede pernitonoji uzmanına gidiyorum
Duyguletta34 Bu konuda doktor seçimi çok önemli bence, bende tip 1 diyabetliyim özel hastaneye gidiyorum. 12 ve 22. Haftalarda perinatolojiye gittim onun haricinde kendi kadın doğum hekimim, dahiliye ve endokrine gidiyorum sık sık
Deletedmom_297 Duyguletta34 evet ama işte doktor insülün kullanıyprsan bakamam dedi perinatologda yok mecbür işim araştırmaya kalıypr
Mls5 birsak o hastanede jale doktor yok muydu? Yeni doktor gelmiş sanırım :) üçüzlere hamile olduğumu ilk o hastanede öğrendim
birsak Mls5 jale hanımı bilmiyorum ama ben riskli gebeyim 3 düşüğüm var şimdi binnur hanımla ilerliyoruz çok memnunum ondan
efnanhiraa Deletedmom_297 bende şeker hastasıyım özele gidiyorum hem dahiliye ve kadın doğuma ikiside aynı hastane özel geçenlerde hatta eski strip ile ölçüm yapmışım 400 çıktı şekerim panikledim hemen dahiliye Dr aradım oda yanlış ölçüm 1 saatte okadar yükselmez dedi sonradan fark ettim ki hatalı gerçekten ama yarım saat ne paniktim şu an bir sorunum yok şükür şeker duzene girdi insülin kullanıyorum araştırma yap riskli gebeliğe bakan bir çok Dr var bakmasa bile ortak takip ederler
8143 Deletedmom_297 bende şeker hastasıyım 26 haftalık olduk özele gitmiştim ama ancak doğum için ben yapamam dedi devlet Hastanesi’de aynı şekilde dedi artık araştırma Hastanesi’nde takpliyim
Deletedmom_297 8143 evet riskli diye ne doğum ne takip yapmadılar bana halbüki şekerlerim çok dengede
efnanhiraa Deletedmom_297 benim yeni toparladı 120 altı istiyor benim Dr 101 115 arası aksam yemek yersen bisiler 120 130 arası çıkıyor bende yemiyorum aciksamda salatalık acur yiyorum o zaman yükselmiyor 18 ünite levemir vuruyorum
efnanhiraa Deletedmom_297 ben öğrenir öğrenmez hemen dahile gittim şekeri karbonhidrat kestim ağzıma sürmuyorm artık kesince duzenr kolay girdi 11 di benim 3 aylık toplu şeker 1 ayda 8.5 düştü Ekim’de gene verecem bakalim
efnanhiraa Deletedmom_297 Yemen’e icmene dikkat edersen düzelir merak etme ben 4 kez insulun vuruyorum gece levemir gündüz novarapid her öğün
Deletedmom_297 efnanhiraa kız benim şekerlik bir sorunum yok allaha şükür başlarda sabah açlıklar 105 falan geliyordu insülün dozu arttırdık şuan 70-90 arası geliyor ben sadece günde 1 kere 28 ünite yaapıyorum tokluklarda 140 geçmiyor aşırı dikkatliyim bu konuda hamileliğimde 9 kg verdim diyet yapmaktan
efnanhiraa Deletedmom_297 valla bende 3 kilo verdim bana diyet vermedi zaten fazla yemekte yiyemiyorum mide alıştı az az yemeğe iyi gidiyor geçen strip bozukmus eski ile yapmışım 400 çıktı seker bir panik oldum hemen Dr aradım dahiliye hcoam böle böle dedi yanlış ölçüm o sonradan fark ettim ölçtüm 103 çıktı tokluk rahatladım ama o yarım saat küçük çaplı kalp krizi oldu