Fundakrt3 Merhaba hanımlar 25+1 günlük gebeyim kanımda enfeksiyon çıktı karnında sancı yapıyor anlam veremedim c reaktif protein (CRP) 72.3 mg/L değerinde çıktı enfeksiyon böyle durumla karşılaşan var mı bebeğe etkisi olur mu nasıl geçer hanımlar
Zeyneppp13579 Fundakrt3 gebeliğin başından beri 3 kez bu değerleri gördüm antibiyotik kullanmak zorunda kaldım. Antibiyotiksiz düşmüyor bebek için tehlikeli. Çok şükür şimdiye kadar sıkıntı olmadı
Beyzz24 Fundakrt3 bende bugün kan verdim crp 194 çıktı daha önce de 152 çıkmıştı antibiyotik ve parol verip göndermişlerdi düşmüştü yarın tekrar enfeksiyon bölümüne gideceğim ama yine aynı şeyleri verip gönderecekler büyük ihtimal. Kendimi de iyi hissediyorum anlamadım hiç neden bu kadar yükseldiğini ama ihmal etme enfeksiyon bölümüne git mutlaka
Fundakrt3 Mucize0 Daha bugün akşam ögrendim böyle bir durum olduğunu randevu aldım doktoruma inşallah birşey olmaz
Fundakrt3 Zeyneppp13579 benim normalde idrar yolu enfeksiyonu geçiyordum gebeliğin başından beri şimdi kanda dedi öyle yatış felan yapmazlar değil mi insan korkuyor
tarhanfur Fundakrt3 bende de çıkmıştı çok yüksek değilmiş ama antibiyotik yazdı zararı olur diye kullanmak istemedim
Fundakrt3 tarhanfur ben başlarda idrar yolu enfeksiyon da yazmıslar iki yada üç anca kullandım bende korktum bebeğin gelişimini felan engeller diye de sonra bol su içtim sadece
gizemgul_1 Fundakrt3 bende çıktı antibiyotik kullandım sorun yaşamadım hamilelikte de kullanılan antibiyotikler var
Fundakrt3 gizemgul_1 bende öyle verirler ama antibiyotik de insna tereddütte kalıyor çocuğun gelişimi içinde
ppmerlina Fundakrt3 idrardaki enfeksiyon nispeten daha az önemli ama kandaki enfeksiyon çook önemli. İlaçla halledilir canım doktora git kontrole
Fundakrt3 ppmerlina doktoruma randevu alıp gıdecem canım direk karnımda sancı yapıyor sıtma tutuyor acil Doktor’u yapar sancı ishal de eder kanda ki enfeksiyon dedi anca ilaç verir büyük ihtimalle
gizemgul_1 Fundakrt3 canım enfeksiyon daha da sıkıntı bebeğe geçerse.. korkutmak istemem ama bende sancı olmamasına rağmen kullandım
sinemeylem Fundakrt3 geçen hafta 57 çıktı enfeksiyonum çok ağrım oldu ama doktor ilac vermedi. Eğer geçmezse ağrın tekrar gel dedi
Fundakrt3 sinemeylem benim ki arada anlık oluyor sancı tam böyle göbegi komple kaplıyo şekilde iğne gibi batıyor karnımın içine brde ayakta yürürken agrıyor
Catperson Fundakrt3 hamileyken kullanılabilen antibiyotiklerden yazdı doktor, doğuma bir hafta kala üst solunum yolu enfeksiyonu geçiriyorum, kanda da çıktı 🫢 Geçmiş olsun size de🙏
Fundakrt3 Catperson Çok geçmiş olsun sizede sağ salim bebeğinizi kucağınıza alırsınız inşallah Allah’ın izniyle geçer inşallah tez zamanda 🙏 insan korkuyor birşey olur mu diye de ister istemez