Sermingms Kızlar bugün 37+6yım çatı muayenesi oldum ondan sonra 2-3 defa kanlı akıntı geldi muayne sırasında kendimi kasmadım aslında doktor dedi başına dokunuyorum şuan dedi bu acaba nişan gelmesi mi yoksa çatı muayenesine bağlı olan bişey mi
senos15 Sermingms doktorun neden böyle bişey yaptı doğumunı tetiklemiş muhtemlen nişanın geldi ve bi kaç güne doğumun başlar başından kasıt bebeğin başı o haftalarda aşağıda oluyor galiba 2 cm açıklığın oldu
Sermingms Esen50 hep okuyodum kendini kasmazsan acımıyo yazılarını kasmamaya çalıştım bı tık hissettim ama öyle dayanılmıycak çok can yakan bi acı da değil gayet kolay geçti zaten 3-4 saniyelik bişey
Sermingms senos15 evet bebeğin başından bahsetti kafasına dokunuyorum derken bu haftası dolunca uyaran vercekti öyle konuştuk 3.500 kilo ve 38+6 falan oluyo bu kadar yeterli diye konuştuk o yüzden kendiliğinden başlarsa çok sevinirim
heyecanli1anne__ Seymagok hiiiç bişeyi yok emin ol bugün yapıldı bana bende korkuyordum burda gördüm birkaç kişiden töbe töbe bileğine kadar sokuyo diyo alakası yok iki parmağını soktu sadece birazcık ileriye götürdü parmaklarını o kadar bu kadar mıydı yani dedim doktoruma 😂
Sermingms Seymagok kendinizi kasmayın zaten 3-4 saniyelik bi işlem insan çok utanıyo ama normal doğumda kaç kişiye açık bırakıyorsun öyle düşünerek kendini rahatlatmaya çalışabilirsin😅