Aleynaaaag Kızlar beta sonucunuzu net şekilde nereden öğreniyorsunuz? 2 haftadır sağlık ocağında ka veriyorum ve beta sonucum <1000 çıkıyor ne yapmalıyım
[silindi] Aleynaaaag ben sağlık ocağında verdiğim kanla öğrendim ama çok geç öğrenmiştim betam 20bin küsürdü. Bence devlet hastanesinde veya özelde kan verin
Jdjsjsksk Aleynaaaag bazı sağlık kurumlarında değeri belli aralıklarda ölçüyor maximum değerleri oluyor seninki de binden büyük gibi başka bir yerde daha ver istersen
Aleynaaaag erikarpuz devlet hastanesine gitmeye çekiniyorum açıkçası,siz nerede öğrendiniz sağlık ocağında verdiniz mi hiç?
erikarpuz Aleynaaaag ben acilde verdim genelde son gebeliğimde özelde vermiştim çalıştığım için devlete gitmedim, neden devlete gitmeye çekiniyorsunuz acilden verin polikliniğe giderseniz belki 3-4 binlere ulaştıysa kese bile görürsünüz
Aleynaaaag erikarpuz erikarpuz bu formun oluşturduktan sonra devlet hastanesine gittim ve sonucum 10000 görünüyor 🥹
Aleynaaaag [silindi] bu formun oluşturduktan sonra devlet hastanesine gittim ve sonucum 10000 görünüyor 🥹