minigimleseruven Kızlar 27 haftalık gebeyim. Bicakla parmağımı kestim çok derin , üç dikiş atıldı .. antibiyotik amoklavin verdi doktor. Kullanmak istemiyorum dedim , zorundasın enfeksiyon olusursa çok daha risk dedi .. içime hiç sinmedi çok moralim bozuldu
[silindi] minigimleseruven doktorunuz gebelikte kullanılabilen bi antibiyotik reçete etmiş. Neden kullanmak istemiyorsunuz?
Myworlddd minigimleseruven yani doktorun dediğini değilde burda sana içme desek onu mu yapıcaksın.. hamileliğini göz önünde bulundurarak o ilacı yazmıştır zaten doktor
minigimleseruven [silindi] bilmiyorum içmek istemiyorum antibiyotik :( hem kendime çok kızgınım durduk yerde başıma iş aldım , benim salakligim yüzünden antibiyotik içmek zorunda kalmam canımı o kadar sıkıyor ki bilmiyorum
[silindi] minigimleseruven inan enfeksiyon antibiyotiğin etkisinden çok daha zararlı bebeğine. İlacını kullanman lazım
Havin49_ minigimleseruven antibiyotik kötü bişey olsa doktor vermez bence bu kadar dramatize edip kendinizi boşuna üzmeyin derim
minigimleseruven Myworlddd gerçekten bilmiyorum. hamilelik beni gerçekten çok değiştirdi beynimi kullanamıyorum sanki . bebeğime zarar vermekten o kadar korkuyorum ki , uzak durmak istiyorum ilaçlardan ama gidip yine basımı belaua sokuyirum
iclalnur minigimleseruven öncelikle çok geçmiş olsun. şöyle düşün ve kâr zarar hesabı yap. Sendeki olası bir enfeksiyon daha anne karnındayken bebeğine geçerse doğumdan sonra bebek için bir yoğun bakım ve tedavi süreci gerekiyor. Allah korusun , bu da çok yıpratıcı bir şey. O yüzden önlemini almanı ve doktorun dinlemeni tavsiye ederim. Kendine de hiç kızma. İnsanız ne kadar dikkat etsek de görünmez kaza diye de bir şey var. Allah beterinden korusun.
minigimleseruven iclalnur haklısın :( amin :( bebeğimi koruma ic güdüm yüzünden sağlıklı düşünemiyorum elimde değil :(
babyiscoming_ minigimleseruven gebeyken antibiyotik kullandım hemde doğumuma 1 hafta vardı. Hiç bir sorun olmadı..
Nurtuba4160 minigimleseruven Bende diş iltihabı yüzünden 8 aylık gebeliğimde amoklavin kullandın hiçbir yan etkisi bebeğe geçmedi bence kullan her ihtimale karşı
Myworlddd minigimleseruven tabi hepimiz endişeleniyoruz haklısın bide kendi doktoruna sorup o şekilde kullan istersen
Duduperi minigimleseruven Hamileliğim boyunca 5 kez antibiyotik kullandım enfeksiyon nedenli. Hamileliğim de gayet sağlıklı ilerledi çok şükür.Antibiyotik öcü değil bu kadar canınızı sıkmayın lütfen 🌸 Geçmiş olsun 💐
minigimleseruven Duduperi çok teşekkür ederim, kafamda kodlamışım antibiyotik zararlı diye asla atamıyorum bu düşünceyi.. çok haklısınız 🦋
Annemoji minigimleseruven İlaçların etken maddeleri oluyor ve doktorlar ona göre yazıyor. Kullanabilirsiniz enf daha kötü sonuçlara yol açabilir. Evham yapacak bir durum yok doktordan iyi bilecek değilsiniz ya ☺️