zrmn teacherandmom_ neye gore bakıyorsunuz kız meraktan soruyprum sadece yanlış anlamayın hissiyat mı kesesıne gore fln mı yoksa
Mugi staRmama bana da bakabilir misiniz 11+1 bugün erkeğe benzettim net değil dedi ama sayfamda var buraya yüklemeyi bilmiyorum
dilek032 Merhabalar arkadaşlar bugün gittim doktora bebişim kızmış. 5. Kızım geliyor ama yşne de sen kimseye söyleme dedi nuba göre baktı haftaya gel tekrar bakalım dedi
Lavista dilek032 bebeğinizin usg fotosu erkeğe çok benziyor, Allah gönlünüze göre versin. Bence 16.haftayı beklemek en iyisi, erken haftalarda yapılan tahminler çok yanıltıcı oluyor.
dilek032 melektryk yok kuzum nubu gösterdi doktor burası düzse kız diyoruz dedi ama bacak arasını falan görmedi ya da söylemedi bilmiyorum değişmez benim hayırlısı olsun hakkımda uygun olan buymuş demek
babyyyytwo Ftm_75 merhaba bana da baktırabilirmisiniz :) ben 04.10.1999 eşimde 14.01.1999 son adet 3 Haziran
dilek032 Lavista doktor da aynı yorumu yaptı ama canım nubu gösterdi yanılma olmaz sanırım ama yşne de net demiyorum kimseye bişey söyleme henüz dedi
Lavista dilek032 valla belli olmaz burda kaç kişi okudum 12.haftalarda kız diyip de sonra erkek çıkan. Tabi sağlıklı olması her şeyden önemlisi, gerisi teferruat.
dilek032 dilek032 inşallah öyledir canım ama netti yaa nubu düz değil hatta aşağı doğruydu kalkmaz o nub :) hayırlısı olsun inşallah