Alexandra_grekova Kızlar herkes ilişkiden sonra hemen ayağa kalkma diyor. İlişkiden sonra kaç dakika dinleneceğiz Kalçayı kaldırmak şart mı? Nasıl olmalı? Yan dönüp dizleri çekmek hamilelik şansını arttırıyor mu
Edizhr Alexandra_grekova valla duvara kaldır ayaklarını 5 dk bekle aslında eşin daha çekilmeden onlar jet hızıyla çoktan yol almış oluyorda yinede o şekilde bekle istersen
damrakaptan Alexandra_grekova doktordan öğrendiğimi söylüyorum ilk 20 saniye çok önemli isterseniz yastık koyun isterseniz ayakları kaldırın. İlk 20 saniye sperm yumurta ile buluştuktan sonrasında istediğinizi yapın bilimsel olarak tıpta 20 saniyeden sonrasında ayağa kalkmak idrara çıkmakta spermin dışarıya atılması gibi bir gerçek yok.
erikarpuz Alexandra_grekova bence hiccc beklemeden de olur hamile kaldığım ay sadece 2 ilişki olmuştu ikisinde de hemen kalkıp duş almıştım 😂
Musilk-1 Alexandra_grekova hiç bebek düsünmeden aşk ve şevk ile ilişki istersen hiç yatma gelsin bebiş.
Alexandra_grekova Edizhr damrakaptan Kalçamı kaldırıp 30 dk bekliyorum , bazen 15 dk kalçamı kaldırıp bekliyorum sonra 15 dkda dizlerimi çekip. Bazende 2 -3 saat 🥲 doğru yapıyorum o zaman demi. Teşekkür ederim
heyecanli1anne__ Edizhr jet hızıyla çoktan yol almış oluyorlar ahahahahah çok güldüm bacım çok haklısın ahahahah
Edizhr Alexandra_grekova 2 3 saat mi 😱😱 bence bu şekilde strese girersin olacak olmayacak akışına bırak o zaman daha çabuk olur üstüne düştükçe vücutta stres hormonu salgılanıyor işin zorlaşır
QueenBahar_ Alexandra_grekova ayaklarını havada tut canım çok işe yarıyor Allah nasip eder inşallah 👼🏻
karamel008 Alexandra_grekova İlk kızımda yastık koydum bacak bacak üstüne attım yarım saat kalkmadım ilk aydan oldu. Şimdi ikinciye hamileyim hiç yastık koymadım sadece bacak bacak üstüne attım ve yarım saatten daha az durmuşumdur yine ilk aydan tuttu çok şükür. Rabbim nasip ederse inan her şekilde olur canım🙏
Busranur_mnts Alexandra_grekova ben 20 dk 30 dk uzanıyodum canım isteyince kalkıyodum kalçanın havada olması da iyi olur o şekilde de durdum
emine717_ Alexandra_grekova canım çok tatlısın ya Allah gönlüne göre versin inşallah en kısa zmaanda kucagin dolar 🌸
Busraaaakkk Alexandra_grekova Bence en iyisini yapıyorsun, bende çok bekledim hamile kaldığım ay. Hemen banyoya girme. Bekle bir kaç saat yerinden kakmadan. Bir de ovülasyon testi kullan mutlaka
Alexandra_grekova Busraaaakkk ovulasyon testini uyguladım öncesi sonrası toplam 5 gün falan ilişki oldu , umarım bu ay olur . Sürekli bebek rüyaları görüyorum 🫠🙏🏼❤️
ylnydgd Doktor gün aşırı ilişki demişti sadece. Ben çoğunda uyudum o şekilde hiç kalkmadan ya da 1-2 saat telefonla oynadım. Etkisi oldu mu bilmem ama aynı ay hamile kaldım.