mlke2906  kızlar hamileyimmm yarın direk kan vericem 3 gün gecikmem vardı🥹❤️
Nur9707 mlke2906 💘bu testi görünce ellerimin titrediği gün geldi aklıma, baya da belirgin ben 4+5 yada 5 haftalık diyorum 🙂
mlke2906 Ecrineylul çok teşekkür ederim canım öyle aman aman belirtim yoktu gaz sancım falan çok oluyordu adetim de geçince netleşti :)
Zliha01 Leyla077 kızlar ben bu ay çatlatma iğnesi oldum olduğum günü saymazsak bugün 15.gün kasık ağrısı dışında bi belirtim yok adet olacak gibi hissediyorum eğer hamile değilsem kaç gün sonra adet olunuyor biliyor musunuz
Zliha01 mlke2906 Leyla077 kızlar ben bu ay çatlatma iğnesi oldum olduğum günü saymazsak bugün 15.gün kasık ağrısı dışında bi belirtim yok adet olacak gibi hissediyorum eğer hamile değilsem kaç gün sonra adet olunuyor biliyor musunuz
mlke2906 Ecrineylul bu benim ilk denememdi geçen ay başlamıştık ama yumurtlamayı kaçırmıştım bu ay yumurtlamamı güzel değerlendirdim :) farklı bişey yaptığımı düşünmüyorum
mlke2906 Zliha01 senin adet günün ne zaman canım belli mi eğer adet gününü geçtiysen vardır bir test yap istersen çünkü bende adet zamanı kasık ağrısı çektim adet olcam sandım olmadım