deletedmom734 Komosii Rahel Hiba Görkem Helen Amira Gökçen Seher Sedef Karen Benay ve Benan benim beğendiklerim arasında
Miracim Eslem; Allah a teslim olan Erva; Çok guzel genç Amine; Gonlu emin kalbinde korku olmayan Berfin; Karda acan cicek Ravza; Cennet bahcesi Eflin; Cennete acilan kapi Ceylin ve Minel Bende bu isimler arasinda kararsiz kaldim 😊
Eylul0212 Miracim eflin cennete açılan kapı demek değilmiş ya ben önce onu çok düşünüyordum . Siz emin misiniz
Komosii Hepsi güzel isimler👍 ama karar veremiyoruz bir türlü 🙄☺️ meva nur, duru ve ecrin isimlerini düşündük bizde😁
Ykusdil Ravza güzel bende düşünüyorum bakalım😊 Ravza Nisa Feyza anlamı çoook güzel ama sanki biraz kaba sölenişi😏 Ela Zühre
Sunam02 Esila cok istedigim bir isim ama koyamayacam malesef esila isminin anlami cennet kapisinda bekleyen melek demek tavsiye ederim
zeynepsalgarr1 Yenianne92 İnci ismini çok beğeniyorum, hatta evlenmeden önce hep bu ismi koyarım ilerde kızım olursa diyordum ama nasip olmayacak sanırım çünkü Ahsen koyucaz inşAllah🥰
zeynepsalgarr1 Nasip olursa biz Ahsen koyucaz, anlamı en güzel çok güzel olağanüstü güzel demek ve Kuran’ı Kerim’de 50ayete yakın yerde geçiyor canım♥️
Yenianne92 zeynepsalgarr1 ahsen ahu isimlerini de begeniyorum ama esim istemiyor. Melis tugce begum isimlerini de begeniyorum ben yeni isimlerden biraz uzagim sanirim bir de Ekin ismi cok hosuma gidiyor
Taila Kızlar Ahunur nasıl ben şimdi buna karar vercem galiba bir ton isim değiştirdik artık bıktık yahu 😒