Sendenbanakalan Kızlar yumurtlamadan sonraki 4. Günüm sizcede belirti olurmu ? Birde gebelik oluşursa bu ayda ilişki sıkıntı olurmu ? Szin belrtiler varmı ? Yumutlamanız ne zman dı?
selin079 Sendenbanakalan geçen ay yumurtlamadan sonra gebeliğin birçok belirtisini yaşadım ama psikolojik ama fizyolojik sonuç hüsran; sivilce, dolgunluk hissi, bel ve kasık ağrısı, sık idrara çıkma, mide yanması ama nihayetinde adet oldum
Sendenbanakalan selin079 ayy İnan senin gibi olup adet oldugumda oldu dogru diyorsun ne biliyim heycan yapıyorum
Sendenbanakalan Busraaaakkk cok net oldunuz ama ben diger gebeliğimde cok erken bilmiştim yani oladabilir bence..
Busraaaakkk Sendenbanakalan Çok netim çünkü döllenen embriyo rahme tutunup tüplerden geçmesi sırf 5-6 gün sürüyor kaldı ki rahme yerleşmiş olsun da 4.gün belirti versin. Hormonlardan ya da psikolojik olarak böyle hissetmiş olabilirsiniz. Ben 14.gün belirti ve testte pozitif gördüm 🤷🏻♀️
selin079 Sendenbanakalan ben de heyecanlanmıştım ama bu ay itibariyle salmaya karar verdim çok üstüne düşmemek lazım sanırım
Sendenbanakalan Busraaaakkk bu bilinen bişey evet ama dedigim gibi diger gebeliğimde belirtileri ful yazmıştım tarih gün olarak şu şu oldu diye ve o ay hamileliğimi ögrenmiştim bazı insanlar bedenlerini iyi dinlediignde olblr bu durum diye düşünüyorum
busbusbus25 Sendenbanakalan benimde çok belim ağrıyor aynı sizin gibi 4. Günde falan başladı bide doktora gittim dün idrar yolu enfeksiyonu sebebiyle onla da ilgili olabilir
Sendenbanakalan busbusbus25 oladabilir ama kasık agrımda oluyor nasip tabi sabır beklemedeyim şuanlık🌸