Burcak61 dusperisi o bende de oluyor hatta dün kalın kalın parçalar geldi içerde kalanlar geliyor sevindim kanamanızın durmasına
dusperisi @Burcak61 Teşekkür ederim siz full yatak istihratindesiniz değil mi bide kan değerleriniz nasıl düşüş oldu mu çok
Burcak61 dusperisi kan değerim düştü kan takviye edebilieceklerini söylediler doğuma kadar yükselmezse hep yatamıyorum ne yalan söyleyeyim evde odadan odaya dolaşıyorum yavaş yavaş oğluma dün ödev yaptırdım mecbur başında oturdum evden dışarı çıkmıyorum hastaneden geldiğimden beri haftaya kontrole nasıl gidecem diye korkuyorum en ufak bir akıntıda korkuyorum 33+3 oldum bugün
ipekvemercimek Canım çok geçmiş olsun, inşallah sağlıcakla alırsın bebeğini kucağına ne diyeceğimi bilemedim ne kadar korkmuş olabileceğini anlayabiliyorum, dualarım seninle 🙏
Burcak61 dusperisi hastaneden çıkarken 7.5 e düşmüştü 5 gün sonra kontrolde 10 a çıktı bu hafta kontrolüm var çarşamba günü tekrar kan alırlarsa bakacağım yükselme değerine gynoferrosanol kullanıyorum hastaneden çıktığım günden beri o hızlı yükseltti şu an 34+4 oldum kanama yok çok şükür ara ara lekelenmelerim var ama halen siz nasıl oldunuz
Burcak61 dusperisi pregnom max magnifem gynoferrosanol ve coraspirin coraspirin kullanma sebebim bebeğim tek arter tek ven
dusperisi Burcak61 yapışıklık var mı peki sizde daha önce bildiğim kadarıyla tek sezeryaniniz var bide gynoferosanol kabızlık yapıyor mu ben hâlâ hastanede yatiyorum yarın taburcuyum büyük ihtimalle çok fazla kasılma ve sancım var
dusperisi Burcak61 öyle mi çok sevindim adınıza inşallah benimkide yapismiyordur arka duvardan mi kapatıyor sizin plasentanız sancılarım için ise progestan iğne ve fitil veriyorlar ama çok bı faydası yok gibi
dusperisi @"Burcak61 öyle mi çok sevindim adınıza inşallah benimkide yapismiyordur arka duvardan mi kapatıyor sizin plasentanız sancılarım için ise progestan iğne ve fitil veriyorlar ama çok bı faydası yok gibi