Busraynr Betanız kaç haftalıkken kaç çıktı acaba bir de ağrınız vs var mı ? doktora gitmedim henüz erken diye daha önce düşük yapmıştım kese ve kalp atışı için 7. Haftayı bekliyim diyorum
adnufff Busraynr 4+6 338 çıkmıştı Bende daha öncesinde düşük yapmıştım 3 ay deneme sonrasında tekrar hamile olduğumu öğrendim şuan 7 haftalık
gzdeey Busraynr bekle bence cıkmıyo son reglye gore 7haftalgm dun gttim gec döllenmeymis 5haftalık 10gun sonra tekrar gel ddi doktor kese var bnde de bebek gorunmuyor
hamzaezel Busraynr 6+1 ilk 264 betayla öğrendim suan ikiz olarak ilerliyor kalp atisi icin bekliyoruz ins ikisininda kalp atisini duyariz
Busraynr adnufff 2 gün sonra tekrar baktırdımız mı acaba beta hcg 2 katına çıkmalıymış endişe ediyorum ben de
Busraynr adnufff benim de aynı sekılde düşükten 3 ay sonra tekrar denedik 4 haftalığız suan allahım kucağımıza almayı nasip etsin inşallah ❤️
Busraynr gzdeey benim de suan 4 haftalık gibi görünsede yumurtlama gününde oldu 2 hafta geriden aslında ama yurt dışına gidecektik tatile girmeden görünsem mi diyorum ? 10 Ekim gibi
gzdeey Busraynr Busraynr aynen oyle yap canm bende ekim 1 aldım randevuyu kese etrafı bnde hatta kanama var ddi dinlen ve bol su ddi düsecegi varsa ne kdr dikkatte etsen düsüyo Allah büyüktür canm hakkımızda hayırlısı insallah beklmekten baska caremiz yok
Busraynr mavipinokyo81 maşallah sağlıkla kucağımıza alalım 2 gün sonra tekrar beta hcgye baktırdığınızda kaç olmuştu acaba
mavipinokyo81 Busraynr şu an bilmiyorum Dr ihtiyaç duymadı tekrar kan vermeme haftaya gel keseyi ve bebeği görelim dedi Yarın 5+5 oluyorum randevum var inşallah keseyi görmek için.
bartulies Busraynr bu değerden 2 gün sonra gittim hastaneye kese vardı sadece bebek gözükmüyordu ama 5+2 günlük dedi adetime göre 7 haftalık olması gerekiyor geç yumurtlama diye düşündü doktor bu cuma gidicem tekrar inşallah bebek görünür bu sefer
ozasaf Busraynr adetime 2 gün kala betam 191 çıktı 2 gün sonra 478 çıktı yani 4 hafta 2 günlükken şuan 5.6 haftaligiz keseyi gördük çok şükür kalp atışı için 2 haftaya gün verdi