Makbule12 Kızlarrr acayip bir diş ağrısı çekiyorum 31 haftalık hamileyim köprü yapılması gerekiyor gitsem yapar mı dişçi bide suan evde ne yapabilirim ağrıyı dindirmek içinn çok acil önerii lazımmm
Huzurr Makbule12 ayyyy bende 19 haftalık hamileyim ve dayanamıyorum agrıyaaaa ne yapıcam bilmiyorum. Daha önce kanal tedavisi olan dişim agrıyor sanırım:( su içerken bile acı çekiyorum
Kudret63 Makbule12 12 haftalık ve 16 haftalıkken iki dişimi çektim hiç bir sıkıntı yok çekebilirsiniz benim doktor onay verdi sizde doktorunuza danışın
Esila23 Makbule12 benim de çürük var çok ağrı yapıyor parol kesmiyor tuzlu su ile sürekli gargara yapıyorum o şekil biraz duruyor dene istersen
Makbule12 Ayy bendee cok kötüyüm ne yapsam bılemedm randevu aldım doktoruma cuma gününe onu bekliyorum ama 2 gündür ömrümden ömür gidiyor dayanamıyorum ağrısına
melegimgrl Bende 32 haftalığım dayanamıyordum adrenalinsiz anestezi ile doktor onay verdi çektirdim. Sadece adrenalinsz olduğu için zor uyuşuyor dedi dişçi. Birde hastane ortamında çektirmeniz gerekiyor klinikler çekmiyor
Makbule12 Köprü yapılması gerekiyor dişime 31 haftalığım diye yapılmazmış suan artık mecbur belkicem doktoruma da danısıcam bakıyım olmadı tuzlu su yapıyım deniyim dayanılıcak gibi değil cok ağrı cekiyorum
Makbule12 Kızlarrr dişim yüzünden yanağım sişti apse yaptı büyük ihtimalle öneriniz var mı yardımcıı olunnn 🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️