Merhaba kızlar aşırı kaşıntım vardı Cerrahpaşa da yatırıldım değerlere bakıldı duramıyrordum safra asidi testi istendi başka bir hastanede yaptırdım bu sabah onun da sonucu çıktı doktorunu değiştirdim (ilgisizdi) şuan gittiğimden cok çok çok memnun kaldım sonuçlarla beraber gittim gebelik kolestazı var dedi bebeğim şuan tam 35+6 ama 10 gün önden gidiyor kilosu gelişimi en fazla 1 hafta bekleriz değerler düşünce sezeryanla alırız eğer çok istersen normal deneriz dedi bebek zehirlenebilir ani kayıp yaşanabili dedi siz nasıl uygun görürseniz öyle olsun dedim 36+6da sezeryanla doğacak bebeğim
Doktor yatış ya da 2 günde bir gidip nts ve bebek takibi için gelmemi söyledi bebeğimin suyu da sınırda ve sıkıntılı doktorum çok iyiydi çok memnun kaldım aklımda tek bir soru dahi kalmadı 2 günde bir gidince çantanızla gelin her an herşey olabilir aniden alabiliriz dedi bebeğin durumuna bağlı dedi dahiliyeye yönlendirdi karaciğer değerlerimin düşmesi için ilaç verdi düşürüp bebeğimi doğuracağım dualarınıza ihtiyacım var insallah su 1 hafta normal geçer 🙏🏻🙏🏻🙏🏻