elrahe08 Kızlar yarın 5 haftalık oluyorum 2 3 gündür kendimi çok yordum ve karnım sırtım aşırı ağrıyor normalde hastaneye 8 haftalık falan gitmeyi düşünüyordum ama ağrılarım çok o yüzden yarın gitme kararı aldım acaba kese görünür mü kalp atışı duyulur mı ?
[silindi] elrahe08 biz 5+5iz bugün kontrole gittim kese içinde bebeği gördü doktor. Kalp atışını henüz duyamadık haftaya gideceğiz kalp atışı için. 5. Hafta kalp atışı için biraz erken sanırım. Sağlıkla büyüsünler inşallah🌸
daisymom_99 5+3 olduk cuma gününe randevu aldım ben de gideceğim ultrasonda dahi görmedm daha kalp atışını da duyarım umarım🌸
elrahe08 daisymom_99 bende ilk defa gidecem işte normalde gitmeyi düşünmüyordum ama ağrım var diye gidecem mecbur
daisymom_99 elrahe08 bende de var normalmi acaba unutmuşum ben hamileliği arada bir sancı giriyor kasığıma belime
elrahe08 daisymom_99 bende unutmuşum bence norma ama içim rahat etsin diye yarın bi gidip soracam görüneyim
melaly Yarın keseyi vajinal görebilirsiniz. Kalbi duyacağınızı sanmıyorum. Ben keseyi5+4 de karından betam 1900 iken görmüştüm. Kalp için 6+4 e rand. Aldım. İnş duyarım.
[silindi] ozbekkk keseyi gördüğümüz günün 2 gün öncesi 670ti. Gördüğümüz gün kan verecektim doktor keseyi görünce vermene gerek yok artık keseyi gördük dedi. Muhtmelen 1200 civarı bir şeydi gördüğümüz gün.