Dinolisoo Sürekli görüyorum burda keseye göre cinsiyet tahmini yapılıyor 9 cu hafta olan ultrasonda anlayanlar tahmin yapın lütfen
Dinolisoo dunyamyavrularim12 rüyamda hep erkek görüyorum bakalım hangisi olacak çok teşekkür ederim 🥹
oglussannesiiii Benimkide yuvarlaktı kız kesesi dendi ama erkek bebeğim oldu dünn aramıza girdi rüyamda da hep erkek gördüm bide 😌
Dinolisoo oglussannesiiii ay maşallah tebrik ederimm. Bende hep erkek gördüm hatta ultrasonda bariz erkek görüp eşimle sevinçten ağlayıp sarılmıştık hiç etkisinden çıkamıyorum. İlk hamileliğim kız erkek farketmez tabi ki ama rüyalarımdan çok etkilendim erkek olacak gibi hissediyorum
Dinolisoo susaMom_ maalesef ya en son 9 cu hafta kontrole gittim haftaya 13 haftam cinsiyet tahmini için gideceğim.
Dinolisoo susaMom_ ya aslında önümüzdeki hafta bile görmeyi beklemiyorum hep ya ters duruyor arkasını dönüyor derken net 16 cı haftada görüyorlar ama erkek daha belli ediyor kendisini tabi😂
susaMom_ Dinolisoo canım sırtı dönük ya da bacak arasını kapatırsa hiç görmeyebilirsin kızımda 25. Haftaya kadar kız dediler erkek dediler 😅
Dinolisoo susaMom_ yaaa aslında alış veriş konusu olmasa hiç öğrenmem ya daha heyecanlı olur ama işte insan dayanamıyor bişeyler almak istiyor sürekli😂
Dinolisoo susaMom_ evet hem ilk hemde 2 sene bekledikten sonra oldu o yüzden çok değişik heyecan var🥹