Emose1 aynı Trump covid salgınında vakaların %99’unun tamamen zararsız olduğunu, test yapıldığı için vakaların yüksek çıktığını falan da söylemişti. O sırada insanlar birer birer sevdiklerini kaybediyorlardı. Aynı zamanda araştırılırsa yabancı bir kurum Trump’a ait binlerce çelişki/yanlış ya da yanıltıcı idda tespit edip yayınlandığı görülecektir. Yani Trump herhangi bi konuda fikri alınabilecek son insan bana kalırsa.
Ben 26. Haftadayım bu haftaya kadar idrar yolu enfeksiyonuma yönelik içtiğim antibiyotik dışında takviyelerim hariç ihtiyaç duymadığım için hiç bir ilaç içmedim parol vs. Ama şu an ihtiyaç duyarsam fiziksel stresin bebeği bi çok alanda etkilediğini bildiğim ve bu kanıtlandığı için kullanırım. Teyzem iki gebeliğinde de çok çok fazla hastalanmış özellikle ilk gebeliğinde çok çok ağır ilaçlar kullanmak zorunda kalmış biri. Çocukları gayet sağlam. Zararlı şeylere gelirsek aşı ve ilaca gelene kadar bir sürü şey sayabiliriz.
İçmeyene vs saygı duyuyorum ancak burda içene/aşı vurulana saygı duyulmamasını anlamıyorum. Ben herhangi birinin düşüncesini kabul etmek zorunda değilim diretmenin gereksiz olduğunu düşünüyorum, herkes düşüncesini kendine saklayabilir ya da doktoruyla görüşebilir. Burda fikir yarıştırması yapmanın bir anlamı yok.