visnelicheescake Hellü kızlar cuma günü benim gibi randevusu olan Kac kişiyiz ? Tam 13+0 olacağım ikili tarama testinde doktorun demesine göre 2 gün önde olduğumu düşünürsek 13+2 olacağım inşallah doktor cinsiyeti söyler dua edelim 😅. Sağlık tabiki önemli en çok bunu merak ediyorum. İkili sonucun da çıktı onu da göstereceğim. Çok heyecanlı bir gün olacak. Tarama gününü de saymasam 1 aydır kontrole gitmiyorum. Özledim minim susamımı🥹
Mom_1217 visnelicheescake Aaayyyy benim de cuma günü kontrolüm, en son 13 haftalıkken gördüm. Kontrolde 17 olacağız inşallah. Merak, heyecan, endişe, mutluluk aynı anda çok farklı duygularla gün sayıyoruz🥰. 1aydır görmedim çok da özledim😍
visnelicheescake Mervekaram22 çalıyorum bacım çatır çatır artık yeminle yeter yav 🤣 ay inşallah insafına denk gelirim de söyler ya 🥹
Mervekaram22 visnelicheescake geldim iki gözümün çiçeği bugün canım soğan dolması birde zeytinyağlı yaprak sarması çekti ikisini birden yaptım 😂😂😂 ondan gelemedim buralara 😂😂😂
Mervekaram22 visnelicheescake söyle bacım 13 haftalık yani gebeliğin 14. Haftası oluyorsun inşallah erkektir 🤲🏻
visnelicheescake Mervekaram22 Benim de canım kuymak çekti öğlen anneme geldim saat biri geçiyordu valla yaptı içim rahatladı 🤣
visnelicheescake Mervekaram22 hayırlısı olsun aşkım inşallah 🫶🏻 söyler inşallah ne diyeyim insafsız oluyor bazısı
visnelicheescake Mervekaram22 Benim peynirim ile Mısır unum yoktu annemde olduğunu bildiğim için geldim sjjsjsjs
visnelicheescake Mervekaram22 inşallah kuzucum. Sen ikili test yaptıracak mısın? Benim çıkmış sonuçlar. Kan sonuçlarım değerlerim normal gelmiş. Sürekli bir böyle rahime yakın bölgede batma hissediyorum 2 gündür bende bazen oluyor bazen olmuyor genişlediği için mi acaba diyorum insan korkuyor 🥹
Mervekaram22 visnelicheescake evet kuzum tamamen öyle rahim büyüdükçe baskı artar bende de oluyor kuzum yapacağım inşallah