ppmerlina daisy__ prospektüsünde yazıyordur belki yan etki olarak uyku yaptığı 🙏🏼 sonuçta bir hormon ilacı belki uyku yapıyordur ama ben 1 sene civarı kullandım bende yapmadı gebeliğin ilk haftaları hariç
nuriyegcl daisy__ ilk zamanlar oldu evet ama o ilk haftalarda oluyormuş ilaca bağlamadım yani 13 hafta olduk şuan daha iyiyim
daisy__ nuriyegcl bende ilaca bağlamak istemedim ama yukarda da yazdığım gibi ilaca ara verdim uykum düzeldi tekrar başlayınca gene koala gibi sandalye başında bile uyuyorum 😅
daisy__ Ozgedgn1 emzirme döneminde dr önerisiyle kullanmıştım bunu ama hamilelikte kullanılıyor mu bilmiyordum
ebruaygrmz daisy__ doktorum i mom da iyi dedi ama ben doktorun tavsiyesiyle elenatal kullanıyorum memnunum içeriği de çok iyi bi araştırın isterseniz
Muallim3 daisy__ O ilaç siyanür içeriyordu yanlış hatırlamıyorsam. Ben de onunla başladım. Sonra içeriğini okuyunca yarım bıraktım. Ocean’ın B vitamini komplexini kullandım. O çok daha faydalı.
Muallim3 daisy__ Bir araştırın. Bazı vitaminleri siyanür çözeltili hazırlayabiliyorlar. Ona dikkat etmek gerek. 🫶🏻