Karamgurme Ben başlıyorum normalde pilavı hep basmati pirinçle yaparım hamilelikte basmati pirinç sanki ayak gibi kokuyor 🤦🏻♀️ biliyorum çok iğrenç ama sizin var mı böyle benzetmeleriniz
ysmnyzr Karamgurme buzdolabı tarif edemediğim iğrenç bi koku yayıyor ama sadece kendi evimdeki dolap. Açık kalmasına tahammül edemiyorum içinden bişey alacaksam nefesimi tutup alıyorum
kizcicek Karamgurme ilk hamileliğimde erkek ten kokusu midemi bulandırırdı deri satan ayakkabıcılardaki o ağır kokuya benzertirdim eşim çok çekti benden 😅
bayatlamayankurabiye Karamgurme İlk aylarda çikolatadan sigara kokusu alıyordum. Bırakın kendim yemeyi yanımda biri yese midem bulanıyordu.
Karamgurme ysmnyzr bu benim ikinci hamileliğim ilkinde adet gecikmem olmasa karnım büyüyene kadar hissetmezdim herhalde hamile olduğumu o kadar rahattı ama bu çok farklı Ay yemek yapmaktan nefret ediyorum keşke mutfağa hiç girmesem
ysmnyzr Karamgurme benimde 3. Gebelik diğerlerine kıyasla en zor geçeni 🥲ya da bilmiyorum 2 çocukla sorumluluk daha fazla olduğu için de öyle hissediyor olabilirim
Umutlubirkadin Sigara sanki küflenmiş tavuk eti gibi kokuyor oysa hamile kalmadan önce günde 2 paket içerdim son 1 aydır degil içmek izmaritini gorunce direk kusuyorum 😂