Selinnnce esraesraklc bende yemek istiyorum artik yaaa :) hicbiseyden koku almamak istiyorum valla bezdim😂
esraesraklc Selinnnce 4 ay bitsin geçer inşaAllah mutfakdan çıkmıyorum bişey yerken sırada ne yesem diye düşünüyorum 🤪
esraesraklc Selinnnce geçer canm rahat ol da ben de ceviz ve fasulye kaldı yemek istemiyorum ama doğunca yerim bence 🙄
Srfn11 Selinnnce Yakin arkdsimda bu sekilde suan oda 10. Haftasinda kiz evine gircekken sogan kokluyordu 😫 smdi hafiflemis.. benim bu koku duyarliligi 12 13. Haftalarimda azalip bitmistir insalh sizlerinkide oyle olur insani delirten bsy cunku
Duygubebis Selinnnce benim tam 20. Haftada geçti ama çok rahatsız eden kokular hala geçmedi şuan 36.haftadayız
Srfn11 Selinnnce en zor kismi o ztn hamileligin ama bianda bicak gibi kesior merrak etme bigun uyNicaksin bitmis 🥰
Selinnnce Muhammedamine hadi ya cok zor olsa gerek evinden mi geliyordu koku. Bnm sdce kendi evimden geliyor
Srfn11 Selinnnce gecicek merak etme bende gecmicek saniodum 7 mahalle otede dogan kavurmasini koklaya koklaya bulurdum nefret gelmisti bigun bi uyandim gitmis 😂
Muhammedamine Selinnnce ilk başlarda eşim bile tuhaf kokuyordu sonra sadece yemeklere karşı kaldı doğum yapınca geçti çok şükür 🙄
Selinnnce Edaemir bende dayanamiyorum canim cok zor igrenc heryer kokuyor evde. Disarda yok bisey sadece ev pis kokuyor
Bsekvnz 11. Haftaya kadar evimde duramadım 11. Hafta bitimiyle bir sabah uyandm ve o aldığım lavabo wc tuhaf kokular yok kendi kendime kuruntu bile yapmıştım hamilelik son mu buldu diye 😚 dilerim en kisa zamanda geçer..
Selinnnce Bsekvnz tek gundemi bitiyor acaba ya. Keske benimde ole olsa banyo igrenc kokuyor girerken cok zorlaniyorum