Selinnnce Eylul0212 evet sadece kendi evimde. Baska hicbiyerde yok koku. Zaten ben eskilere annemlere vs sordum onlarda oyle dedi sadece kendi evinden tiksinirmissin
Deletedmom231 Selinnnce kötü oluyor canım ama yapacak birşey yok birde ben bu aralar böyle deterjan kokuları falan koklamak istiyorum eşim erkek kuaförü dükkanına gittim traş köpüğü kokuyor içerisi miss gibi aldım attım çantama koklayıp duruyorum😂😂😂😂
Yasemincifci Selinnnce evet canımmgebelikten önce nasıl kokuyosa o şekilde bak ben yağda salca yakılıyorya yemek için o beni cok kötü yapardı yumurta pişerde kokusu çıkarya o da öyle sornadan düzeldim bulantım ve kusmam geçince koku hassasiyetimde gitti
Derya66 Benimki 14. Haftada geçti Allah kolaylık versin gerçekten ben geceleri uyuyamıyordum koku var heryerde diye ama geçti çok şükür seninkide çabuk geçer umarım
RabiaMm Selinnnce hiç deme canım ben de aynı şeyleri yaşıyorum, mutfakla zaten ilişkimi kesmiş durumdayım😣😣
etugce Bende de 2 haftadır başladı 9+3 üm soğana aslatahammülüm yok soğansız yemek yapıyordım şimdi yemeklerden de böyle farklı bir koku alıyormuşum gibi geliyor tadları falan çok çirkin geliyor yiyemiyorum :( her gün 2 3 kere evi havaşandırıyorum vs ama nafile
Selinnnce etugce evet canm havalandirmakla gecmiyor malesef. Bende sogan severdm ama sogudum bidaha kullancagimi sanmiorum
RabiaMm Selinnnce canım genellikle meyve tüketiyorum, salçasız az baharatlı az yağlı şeyleri Nadire’n yiyorum, kahvaltı olarak da peynir zeytinim var sadece 😔 şekerli tatlı bişeyleri yemeyi unuttum zaten artık🙁
Neslihant Selinnnce valla o ne bilmiyorum ama bn camasrlra bile yumusatci kullanamiyorum onu yapma dha kptu olursun cnm
Ebrs Bende de aynıydı, deterjan kokusu, parfüm kokusu, ev kokusu, yemek kokusu, hatta disariya çıktığımda yüzüme çarpan herhangi kokudan bile tiksiniyordum. Şimdi 21 haftaligim gecmedi ama hafifledi eskisi kadar etkilemiyor
bebegimibeklerlennn Selinnnce bende suan 36+2 haftalik hamileyim ne bulantim kusmam gecti nede bu koku hassasiyeti.tabi cok yogun oldugu zamanlarda oldu yattigimda yastik yorgan bile kokuyodu bulana bulana yatiyodum bi an once sabah olsa diye simdi yastik falan gecti ama cogu sey devam ediyo polis kopegi gibi koklaya koklaya geziyorum resmen cok zor ya 😂😂