bersah34 momsalis benim ilk gebeligimde 9+4 te kalbi durdu gelişmedi kürtaj oldum şimdi yine hamileyim hamdolsun 22 haftaya geldik hiç bı sıkıntı yok gayet sağlıklıyız merak etme ilk gebeliklerde vücut sağlıksız gebeliyi sonlandırıyor saglikliysa ne yaparsan yap tutunuyor için rahat olsun canım
momsalis bersah34 sağlıkla kucağına al inşallah canım 💖 sağlıksız gebeliğinde belirtilerin varmiydi bulantı felan kalbi durunca nasıl anlamıştın
bersah34 momsalis evet ondada ilk başlar bulantı falan oluyordu kese büyüktü bebek küçüktü keseye göre uyumsuzdu neyse kalbi atiyordu ama bu süre zarfında. son hafta bulantılarım jilet gibi kesildi ordan anlamıştım birşeylerin ters gittiğini sonra ertesi gün hastaneye gittiğimde kese bozulmuştu bebeğin kalbi durmuştu🥺 bu hamileligimdede 17 haftaya kadar sürekli kustum bulantılarım oldu hiç beslenemedim 1 hafta hastanede yatmak zorunda kaldım şuan ikimizde iyiyiz bı sorun yok hamdolsun içini ferah tut bende 12 haftaya kadar endişeliydim sonra baktım bebişim gayet sağlıklı içimde ferahladı sürekli Meryem suresi fetih suresi Yusuf ve yasin sürelerini dinle ben öyle yaptım
momsalis bersah34 bende bulantılardan muzdaribim bazen hafifliyor korkuyorum hemen bişeymi oldu diye bulantı çok kötü ama olması beni mutlu ediyor şimdiye kadar her gitmemdeebebegin gelişimi haftasından 1 2 gün önde çıkıyor umarım herşey yolundadir banada dua edin inşallah sağlıkla ilerlesin yarın tam 10 hafta olacağım 10+5 de randevum var zaman geçmiyor sanki
bersah34 momsalis hafifleme değildi benim direk kesildi azalmadı yani sanki hiç hamile değildim gibi. Çok evham yapma pozitif düşün sen ve bebeğin çok güçlüsünüz hiç meraklanma için rahat olsun bebeğine inan ona sıkıca sarıl o iyi sende iyi düşün iyi ol canım🥰 rabbim sağlıkla sıhatle gönül rahatlığı ile hamileliğini geçirmeyi kolay doğum etmeyi nasip.etsin inşAllah🤲
Smr5353 Bende 1.5 2 aylıkkken ikizlerimin kalbi durduğu için kürtaj olmuştum sonrasında 2 3 kere kimyasal gebelik geçirdim derken Rabbime şükürler olsun tekrar hamile kaldm oğlum sağlıkla doğdu şimdi 3.5 yaşında Allah sağlıklı ömürler versin inşaAllah şimdide tekrar hamileyim Rabbim hepimizzinkini bağışlasın sağlıkla kucaklayalım 🤲
momsalis bersah34 canım benim çok teşekkür ederim o kadar içimi rahatlattın ki rabbim seninde herseyinin gönlünce olmasıni nasip etsin💖💖🤲🏻🤲🏻
[silindi] İlk gebeliğimde 11. Haftada kalbi durdu kürtaj oldum, ikimci gebeliğimi 8 gün önce doğum yaptım kızım sağlıkla kucağımda 🙏🏻❤️ siz de bu bebeğinizi kucağınıza alacaksınız sakın kötü bir şey düşünmeyin hep iyiyi düşünün sağlıkla kavuşun inşallah ❤️
cicekliperdee momsalis canım ilk gebeliğim çok sıkıntılıydı. Ama doğurdum. İkinci gebeliğimde bebeğin kalbi durdu. Şimdi de boş gebelikten şüpheleniyorlar. Yani bu işler belli olmuyor. İçini ferah tut. İnşallah bir şey olmaz. Zaten aksi bir durumda gen testi yaparlar
Meri3220 momsalis ilk 2 gebeliğim kalp durması ile sonlandı 3.gebeliğimden olan oğlum şu an 3 buçuk yaşına gelmek üzere Allahıma şükür bu 4.gebeliğim oda iyi gidiyor şuan ama inan bana o tamamen psikolojik bişey tüm gebeliklerimde evham yaptım korkma Allah’a sığın bol bol dua et. Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin herkesin evladını
Rusapolat momsalis yok gerek görmedi doktorum kullanmıyorum. Ha sonradan öğrendiniz demek. O zaman normal. İlki öyle oldu diye ikincide de aynısı olacak diye bir kaide yok. İçin ferah olsun
melaly İlk iki gebeliğim sağlıkla doğdu. Hiç sorun yaşamadım. Üçüncü sorun yokken cinsiyet öğrenmeye giderken dr kalbinin bağırsağının sorunlu olduğunu söyledi. Bir hafta sonrada kalbi durdu. Bir sene sonra düşünmediğimiz halde hamileydim ama kimyasal oldu. Bu sene 5. Hamileliğim 6+2 yim keseyi gördük sanırım doğurduğumda inanıcam çocuğun iyi olduğuna.Gebe kalmak kimine göre zor ama sağlıklı ilerlemek de zor. Herkesin bebeği sağlıkla kucağını doldursun inş.
Pofidik123_ momsalis benim ilkinde 23+5 de kalbinin durduğunu öğrendik şu an 22 haftalık oldum çok şükür bi sıkıntı gözükmüyo ama ilkinde de hiçbişey yoktu gayet sağlıklı bi gebelik geçiriyordum hiçbir sıkıntı yoktu gayet sağlıklıydı detaylı falan yaptırmıştım hiçbi organında bişey yoktu maşallahı var dedi doktor bir hafta sonra kaybetmiştik
Derya2 Pitircigin_annesi merhaba bende kalp durması yaşadım tekrar hamileyim de kan sulandırıcı kullanıyorum demişsiniz igne mi hap mı ne doz da kullanıyorsunuz acaba merak ettim de