ravzae Kızlar doğum parasını düzenli alan oldumu Temmuz da doğum yaptım ilk defa bu ay alacağım ama tek yatmış doğum yaptığın aydan itibaren hesaplanıp yatıyor diye okumuştum birkaç kişide bana öyle yatmadı sizlere nasıl yattı acaba?
myangelson ravzae doğum yaptığınız ay değil bir sonraki aydan itibaren yatar yani size Ağustos ve Eylül yatar. Hangi tarih gözüküyor sizde?
ravzae DarkLuna bende 13 Temmuzda yaptım ağustosta başvuru yaptım şimdi baktım eylülün 26 sına ödeme gözüküyor ama tek 5000 Temmuz Ağustos yatmamış
Alyadnz33 ravzae nerden bakılıyor canım bende gözükmüyor sadece onaylandı yazıyor uygulamaya git değince ödeme oluşmamış tır diyor ben 6 aydır doğum yaptım ilki yanlış başvurdum bu iki ci da onaylandı yazıyor ama almadım
tu_na237 İyi günler bayanlar acaba nereye ne diye başvuru yaptınız ve sonucunuzu nerede bakıyorsunuz sizlere zahmet soylermisiniz
ravzae tu_na237 azra01 E devletten doğum parası yazarsanız çıkıyor çocuğun kimliği çıktıktan sonra daha sonrada ilköğretmenimailem uygulaması var oradan çocuğun ismine tıkayıp ödeme bilgisi yazan yere girince gözüküyor yatıp yatmadığı onaylanması da 1 ayı buluyor
myangelson ravzae ben 26 Şubat’ta doğum yaptım Mayıs’ta başvurdum 27 Haziran’da toplu yatti 4 ay birden 1500 olarak Mart’tan itibaren